3. syyskuuta 2012

Olen NIIN innoissani

Ensi viikolla aloitan mielenkiintoisen n. puolen vuoden painoharjoittelu-, ravinto- ja elämäntapavalmennuksen ammattilaisten opissa - olen NIIN innoissani! Puolen vuoden valmennusproggiksesta saan varmasti (/ toivottavasti) eväitä koko loppuelämäkseni. Vielä en voi paljastaa enempää, mutta pysykää kuulolla!
Sitten itse asiaan, eli treeniin.

Maanantai 3.9

BJJ 1h 30min

Kevyiden alkulämmittelyiden jälkeen harjoittelimme sweeppiä alta half guardista. Aluksi tekniikka tuntui aivan liian vaikealta tälle piiloblondille, mutta jo muutaman harjoituskerran jälkeen alkoi kulkea! Tästä jatkoimme vielä niin, että teimme ko. sweepin, mistä sujuvasti siirryimmekin sitten deep halfiin.

Lopuksi sparrasimme niin, että menimme jonoon tatamin laidalle, mistä kolme ensimmäistä menivät tatamille ja jonosta seuraavat kolme menivät yksi kullekin vastustajaksi. Sparri alkoi half guardista ja erän hävinnyt (pistein tai lopetuksella) joutui takaisin jonon viimeiseksi. Tämä on harjoitus, mistä en pidä yhtään. Tekniikan oppimisen kannalta tämä on huonoin harjoitus, minkä tiedän, koska huonoimmassa tapauksessa saat tehtyä yhden onnistuneen suorituksen jos sitäkään ja joudut taas jonoon, missä kroppa kylmettyy ja tatti otsassa kasvaa. Mielestäni parempi olisi esimerkiksi ottaasamankokoinen pari, laittaa kelloon 2 minuuttia aikaa ja tehdä toistoja, toistoja, toistoja. Pisteet tai lopetuksen saatuaan aloituspositio vaihtuisi ja ajan päättyessä vaihdettaisiin paria.

Viimeiset minuutit otimme muutaman määrittelemättömän pituisen erän sparria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.