26. syyskuuta 2012

Junnutreenit & uusi ruokavaliosuunnitelma

Keskiviikko 26.9

Junnu BJJ -treenien veto 1h 30min

Tänään toimin taas kahden viikon tauon jälkeen apuohjaajana junnujen brasilialaisen jujutsun harjoituksissa. Meillä on @Leticilla kolme kertaa viikossa 6-13 -vuotiaiden (tyttöjen ja poikien) junnukamppailuharjoitukset, missä opetellaan eri päivinä BJJ:a, vapaaottelua ja thai nyrkkeilyä - mieheni on päävastuussa BJJ -treeneistä ja minä toimin tarvittaessa apuohjaajana.

Alkulämmittelynä teemme junnujen kanssa melkeinpä samanlaisia juttuja kuin aikuistenkin kanssa. Tänään lämmittelimme mm. karhu- ja rapukävelyllä. Ennen päivän uutta tekniikkaa kertaamme edellisillä kerroilla opetetut asiat, jotta ne pysyvät paremmin mielessä ja mahdollisesti poissaolleetkin pääsevät kärryille siinä missä mennään. Uutena tekniikkana opettelimme selkäänmenoa ja kuinka siinä tilanteessa taas vastustajan tulee pyrkiä puolustautumaan. Hyvinhän tuo näytti suurimmalta osalta junnuista sujuvan, totta kai, pienimmille pitää vääntää enemmän rautalangasta mitä milloinkin tehdään, mutta lopulta hekin onnistuvat. Lopuksi "sparrasimme" niin, että parit tekivät vuorotellen aikaisemmin opeteltuja tekniikoita, kuten guardista ylösnousua ja ohittamista, sweeppejä, siltauksia jne.

Perussettiä ja uusin KaksPlus

Kaksi viikkoa olen noudattanut Optimal Performancen Sannan laatimaa ruokavaliota, mutta tänään vaa'alle noustessani paino olikin noussut 500 grammaa sitten viime viikon. Sanna kuitenkin muistutti ettei ole syytä huolestua, koska eilen alkaneet kuukautiset voivat saada painon nousemaan hetkellisesti jopa 1,5 kiloa. Uuden ruokavalion myötä olen tosiaan ollut huomattavasti energisempi kuin aikaisemmin ja nyt tunnen oikeaa nälkää. Ennen näläntunne saattoi pysyä poissa ties kuinka kauan enkä näin ollen syönyt kuin kerran tai kaksi päivässä, mikä taas seuraavana päivänä kostautui liiallisella, vaikkakin terveellisellä, syömisellä.

Kahden viikon päästä menen Tampereelle OP:n toimistolle toiseen BioSignature -mittaukseen, jolloin myös todennäköisesti tehdään pieniä muutoksia ruoka- ja voimaharjoitteluohjelmiin - can't wait! Fiilikset ovat niin sanoinkuvaamattoman hyvät tästä yhteistyöprojektista ettei oikein löydy tarpeeksi viisaita sanoja oikeiden tunnetilojen kuvaamiseen.

Woop woop! \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.