11. syyskuuta 2012

Vuoroin vieraissa

Maanantai-ilta kuluikin kaukana läppäristä, minkä vuoksi lupaamani treenipäivitys tulee vasta nyt.

Maanantai 10.9

BJJ 1h

Tosiaan, olin treenikaverini kanssa poikkeuksellisesti treenaamassa Lahden Gentailla. Välillä tekee mieli treenata muidenkin kuin oman salin porukan kanssa, minkä vuoksi Gentailla treenaaminen onkin hyvä vaihtoehto hakea lisämotivaatiota omaan harjoitteluun. Toisaalla treenaaminen myös auttaa avaamaan silmät sen suhteen, mitä omallakin salilla tulisi treenata enemmän.

Alkulämmittelynä harjoittelimme grippien ottamista sekä purkamista ja alasvientiä. Tämä on nimenomaan se asia, mitä toivoisin, että omallakin salillamme treenaisimme nykyistä enemmän. BJJ -ottelut kun alkavat aina pystystä enkä haluaisi turvautua tyttömäiseen guardiin vetoon ensimmäisessä ottelussani ensi keväänä. Tätä mammaa vietiin kuin pässiä narussa, mutta se vain lisäsi harjoittelumotivaatiotani - olen kai päästäni sekaisin.

Alkulämmittelyiden loppupuolella teimme myös muutamia vatsalihas-/ keskivartaloliikkeitä, mitkä eivät koskaan (ainakaan minun tapauksessani) ole pahitteeksi.

Koska harjoitukset olivat kestoltaan yhden tunnin mittaiset, tekniikkaharjoitus toimi samalla myös loppuverryttelynä. Tekniikkana käsittelimmekin sekä half guardia, mikä on minulle yksi vaikeimmista positioista, että perinteistä jujia ja hyppyjujia.

Tämä harjoitus todisti taas, että tunninkin lajiharjoitus voi olla intensiivinen ja tehokas - tätä lisää, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.