12. syyskuuta 2012

Lean & Mean Eating Machine

Tänä aamuna matkustin Tampereelle, missä minulla oli sovittuna tapaaminen Optimal Performancen Jonin kanssa. Aamukahvit hörpittyämme käynnistimme puolen vuoden projektin, mistä sivulauseessa mainitsinkin muutama merkintä sitten. Tarkoituksena on muuttaa minut seuraavan puolen vuoden aikana "Lean & Mean Eating Machineksi" oikeanlaisen voimaharjoittelun ja ravinnon avulla.

Projekti on osittain julkinen, mitä pystyy seuraamaan Optimal Performancen verkkosivuilla tai vaihtoehtoisesti Facebookissa - ensimmäinen tilannekatsaus luvassa ensi viikolla!

Päivällinen: quinoaa, naudan paistijauhelihaa
ja vihanneksia plus lisäksi lisäravinteet

Tavoitteenani on kilpailla huhtikuussa 2013 BJJ Finnish Openeissa -58,5 kg painoluokassa, mikä käytännössä tarkoittaa n. 7 kilon painonpudotusta (BJJ gi voi puvusta riippuen painaa kaksikin kiloa). Varsinaista dieettiä ei vielä aloitettu vaan minulle annettiin ainoastaan perusrunko kuinka saan päivittäisen ruokavalioni kuntoon. Valmennuksen myötä toivon, että voimaharjoitteluni tukee lajiharrastustani, minkä myötä saan lisää sekä voimaa että räjähtävyyttä eikä se nyt huono asia ole, jos oma ulkomuoto muuttuu samanaikaisesti silmiä miellyttävämmäksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.