25. syyskuuta 2012

Oikeaan suuntaan

Tiistai 25.9

Voimaharjoitus 1h 10min
BJJ 1h 30min
Venyttely 1h

A1. Ylätalja V-kahvalla 1 x 8, 8, 6, 6, 5 50kg
A2. Tasapenkki käsipainoilla 1 x 8 15kg (tekniikka ei pysynyt kasassa!), 4 x 12 12,5kg
B1. Pystypunnerrus tangolla, seisten 1 x 6, 6, 5 17kg
B2. Face Pull taljassa 2 x 12 30kg, 1 x 12 35kg
C1. Trap 3 3 x 12 2,5kg
C2. Hauiskääntö mutkatangolla, seisten 1 x 10, 9, 8 17kg
C3. 1-käden soutu taljassa (kaulalle) 3 x 8 22,5kg

Merkitsin lihavoinnilla, kun olin saanut lisättyä painoja tai sain tehtyä useamman toiston samoilla painoilla kuin edellisellä kerralla.

Tasapenkki ei kulkenut syystä tai toisesta, 15 kilon käsipainot tuntuivat tänään ylitsepääsemättömän raskailta eikä tekniikka pysynyt kasassa. Myös pystypunnerruksessa toistomäärät olivat aavistuksen pienemmät kuin aikaisemmin. Muissa liikkeissä kehitystä taas tapahtui oikein mainiosti!

Olen nyt muutaman päivän käyttänyt Poliquinin Ultra HCl -kapseleita yhdessä ruoansulatusentsyymin kanssa. Näinkin lyhyen käytön jälkeen voin kertoa, että vatsani ei enää turpoa samalla tavalla ruokailun päätteeksi kuin ennen ja tietyt ruoka-aineet, kuten marjat, näyttävät sulavan elimistössäni paremmin - olemme siis menossa oikeaan suuntaan!

Päivällä posti toi tullessaan ihanan paketin yhteistyökumppaniltani Ruohonjuurelta. Kyllä tuli taas niin hyvä mieli, kun avasi heidän lähettämäänsä pakettia - KIITOS! ♥

Hamppuöljyä, chia- ja aprikoosinsiemeniä, mustaherukkajauhetta,
gheetä, eli kirkastettua voita ja aurinkokuivattuja rusinoita om nom nom

Illan lajiharjoituksessa käsittelimme half guardia alta kahden eri sweepin sekä selkäänmenon kautta. Tarkoituksena oli löytää aina keino millä pääsee pakenemaan half guardista parempaan positioon. Jos yksi tekniikka ei onnistu, kokeilee toista. Jos tämäkään ei onnistu, kokeilee vielä kolmatta - 100% varmuudella voi sanoa, että joku tekniikka toimii varmasti. Lopuksi otimme vielä kahdeksan 2½ minuutin erää positiosparria, missä lähtötilanne oli päivän tekniikan mukaisesti alta half guardista. Jos onnistuit pääsemään alta pois tai kaveri taas päältä, esimerkiksi side controlliin, tilanne alkoi alusta aina sekuntikellon piippaukseen saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.