1. syyskuuta 2012

Hei, tervetuloa treeniblogiini

Treeniblogin aloittaminen on muhinut mielessäni pitkään, mutta nyt uskaltauduin (taas) aloittamaan. Aikaisemmin olen pitänyt blogia täällä Bloggerissa, mutta siellä käsittelemäni aihealueet ovat olleet maan ja taivaan väliltä - tässä blogissa kun tullaan keskittymään vain treenaamiseen ja sen lieveilmiöihin.

Taustatietoa

Olen 23 -vuotias Lahteen kotiutunut nuori aikuinen. Alunperin muutin Lahteen nykyisen aviomieheni perässä, mutta lopulta myös opinnot ammattikorkeakoulussa sinetöivät minut mäkihyppykaupunkiin. Kamppailu-urheiluun tutustumisen aloitin thai nyrkkeilyllä 2008, mutta reilun vuoden harrastamisen jälkeen päätin lopettaa, koska laji ei tuntunut omalta. Mieheni on vuosia harrastanut niin lukkopainia kuin brasilialaista jujutsua ja lajeja sivusta seuranneena päätin minäkin osallistua BJJ:n peruskurssille kesällä 2010.

Keväästä 2011 kuluvan vuoden kesäkuun puoleenväliin asti pidin taukoa perheenlisäyksen vuoksi. Kolme kuukautta sitten palasin tatamille. Päätavoitteenani on tällä hetkellä kilpailla ensi kevään BJJ Finnish Openeissa. Kyseiset kilpailut ovat  yhdet suurimmista Suomessa järjestettävistä lajin kilpailuista.

Pitkäntähtäimen tavoitteenani on oppia ymmärtämään lajia paremmin sekä kehittyä niin harrastajana kuin ihmisenäkin. Tulevaisuudessa haluan kerätä runsaasti kisakokemusta - mahdollisesti myös ulkomailta.

Sekä monipuolisesta liikunnasta että terveellisestä ruoasta on tullut minulle elämäntapa, minkä ansiosta jaksan paremmin perheenäitinä sekä ennen kaikkea tatamilla. Viime vuosina erilaiset lisäravinteet sekä kuuluisat superfoodit ovat tulleet entistä tärkeämmäksi osaksi päivittäistä ruokavaliota. Superfoodeihin liittyen itsetehty raakasuklaa on intohimoni. Lähestulkoon viikottain kokeilen erilaisia makuyhdistelmiä, mitä sitten nautin lepopäivänäni - tämän hetken suosikkini on kanelilla maustettu mulperisuklaa!
Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.