10. syyskuuta 2012

Ammattilaisten oppiin

Viime viikolla liikunnan määrä ei ollut niin hyvä kuin olisin toivonut. Viikonloppu meni käytännössä kokonaan levätessä, koska koko kroppa tuntui niin tukkoiselta… venyttelinkin sitten useampaan otteeseen ja yritin vain nauttia olostani. Tänään, maanantaina, olo tuntuu paremmalta - ei kai sitä pidempään olisi kyennytkään makaamaan laakereillaan! 

Smoothieta nam

Pian menen hoitamaan kiertynyttä lannerankaani kiropraktikon vastaanotolle. Lannerankani tosiaan kiertyy toiseen suuntaan, minkä seurauksena toinen jalkani on n. 1,2cm ylempänä kuin toinen - tämä taas vaikuttaa monella ikävällä tavalla elämääni.

Tästä viikosta on tulossa jännittävä, koska muutaman päivän kuluessa aloitan n. puolen vuoden mittaisen liikunta-, ravinto- ja elämäntapavalmennuksen ammattilaisten opissa, hui! Tällä hetkellä olen valmiimpi kuin koskaan aloittamaan valmennusprojektin, mutta kyllä se siitä huolimatta pistää puntin tutisemaan.
Illalla sitten asiaa varsinaisesta aiheesta, eli harjoittelusta.

PS. Aamusmoothiessani oli tänään ½ banaani, ½ avokaado, glutamiinia, maca- ja aswagandhajauhetta, paahdettua ja rouhittua pellavaa, mustaherukoita, raaka kananmuna sekä makeutuksena ripaus steviajauhetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.