3. lokakuuta 2012

No-Gi FO 2012

Viime viikonlopun vietimme Turussa No-Gi Finnish Openeissa, missä mieheni kilpaili lauantaina Eliten -67,5 kiloisissa sekä sunnuntaina avoimessa painoluokassa. Omassa painoluokassaan mieheni kilpailut eivät todellakaan menneet niin kuin Strömsössä - säälipronssia. Kaveri, Riku Hapulahti, ketä vastaan hän otteli on erittäin kova kisaaja. Miehelläni oli kuristus kiinni, mutta hänen vaihtaessaan otteita (kuvitteli otteen lipeävän) kaveri pääsikin karkuun, minkä vuoksi mieheni "selkäranka katkesi" eikä mennyt hetkeäkään, kun mieheni oli taputettava joutuessaan itse kuristettavaksi. Mitä tästä opimme - jos sinulla on gripit kiinni, älä päästä irti!

Avoimessa painoluokassa tuli ensimmäisellä kierroksella voitto kovasta päänahasta, Jorgen Matsista, mutta toisella kierroksella tuli takkiin yli puolet isommalta kaverilta, Pekka Soikkelilta, joka lopulta voittikin koko Eliten avoimen sarjan.

Jorgen Matsi vs. Severi Nenonen
kuva © Juuso Harma

Kilpailut eivät aivan menneet suunnitelmien mukaan, mutta ei auta itku markkinoilla - ei muuta kuin kovaa, viisaasti suunniteltua, treeniä marraskuun SM -kilpailuita varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.