26. lokakuuta 2012

Kiitollinen tästä kaikesta

Sannan neuvoa kuunnellen käyn nykyään vain kerran viikossa vaa'alla, päivää ennen vapaata ateriaani. Tänä aamuna yllätyin positiivisesti, kun digitaalivaa'an näyttössä näkyi 60,2, eli täsmälleen 21 kiloa vähemmän kuin kolme päivää ennen tyttäreni syntymää. Kun synnytyksestä oli kulunut viikko, painoa oli 71 kiloa.

Itse katson peilikuvaani varsin kriittisellä silmällä eikä peilikuva aina miellytä, vaikka kehitystä tapahtuu selvästi. Pääkoppa ei meinaa pysyä mukana muutoksen vauhdissa vaan välillä peilistä katsoo edelleen ylipainoinen, huonovointinen Ellu, minkä kuvittelin selättäneeni kuusi vuotta sitten, kun tein elämäni parhaimman muutoksen - aloin harrastamaan liikuntaa sekä syömään muutakin kuin Fazerin suklaapatukoita!

Vähitellen minusta on tullut armollisempi itseäni kohtaan, vieläkin on parannettavaa, mutta minulla on koko elämä aikaa. Kun tietää tekevänsä oikeita asioita, ei voi muuta kuin onnistua.

Tässä vaiheessa haluan kiittää Optimal Performancen Jonia ja Sannaa - ilman heitä en olisi tässä pisteessä nyt. ♥ Jonin ansiosta voimharjoitteluni tukee lajiharrastustani ja Sanna on auttanut minua löytämään kultaisen keskitien ruokavalion suhteen. Ruokavalioni on tarkka, mutta siellä on toistaiseksi (kisadieetti on asia erikseen) tilaa vapaalle aterialle kerran tai kaksi viikossa.

Hymyä

Viimeistään nyt minun on aika ostaa kiitollisuuspäiväkirja, mihin alan kirjoittamaan päivittäin viisi asiaa, joista olen kiitollinen kyseisenä päivänä. Uskon, että kiitollisuuspäiväkirjan avulla voin helposti kääntää jostain syystä harmistuneen mielen positiiviseen suuntaan ja näin selkeästi parantaa henkistä hyvinvointiani.

Aamutreeninä tein voimaharjoituksen, mikä kulki etukyykkyä lukuunottamatta erinomaisesti. Etukyykky tuntui edelleen todella raskaalta, aivan kuin kaikki voimani olisivat kadonneet. Maastavedon viimeisessä sarjassa olisi tullut viideskin toisto, mutta henkinen kantti petti. Glute Ham Raisen aikana tyttäreni alkoi hermostua turvakaukalossa olemiseen, mutta nerokkaasti keksin siirtää hänet suoraan eteeni ja aina, kun olin ala-asennossa sanoin: "Kukkuu!" Tytär nauroi (kannustavasti) minun pitäessä hymyn huulilla, vaikka hanuri oli tulessa liikkeen ansiosta. Kanssatreenajilta tuli muutamia huvittuneita katseita, kun katsoivat toimintaamme.

A. Raakarinnalleveto -complex (2 x clean pull + 1 x power clean) 8 x 3
B. Maastaveto tangolla 3 x 5 60kg, 1 x 5, 4 62,5kg
C. Etukyykky 1 x 5, 4, 5 52,5kg
D1. Glute Ham Raise 3 x 8
D2. Pohkeet istuen (jalkaterät sarjoissa ulos-, keskelle- ja sisäänpäin) 3 x 10 30kg

Illalla olin vielä Jarno Nurmisen lukkopainitreeneissä Lahden Gentailla. Ensiluokkaista lukkopainitreeniä kerta kaikkiaan! Itse en pidä lukkopainista yhtälailla kuin brasilialaisesta jujutsusta, mutta näiden treenien innoittamana voisin käydä painimassa enemmän myös lukkoa. Illan teemana oli kilpikonna - kuinka toimia niin päällä kuin allakin. Kokonaisuudessaan erinomaiset treenit, nyt hyvällä fiiliksellä viikonlopun viettoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.