18. lokakuuta 2012

Painia, punttia, mitä näitä nyt on

Viikko alkoi tunnin intensiivisellä lajiharjoituksella, missä tekniikkana käsittelimme triangelia. Alkulämmittelyksi olimme ottaneet mm. pystypainia alasvienteineen. Harjoituksien loppuun otimme kaksi 5 minuutin erää sparria. Vain kerran tai kaksi jouduin taputtamaan, mutta muutoin onnistuin puolustamaan selustaani hyvin - minua ei saatu sweepattua enkä jäänyt triangeliin enkä omoplataan vaan onnistuin pakenemaan.

Keskiviikkona olin painimassa kevyesti yhdessä purppuravyö Severin kanssa, minkä jälkeen vedimme vielä 1½ tunnin junnujen BJJ -treenit. Kertasimme junioreiden kanssa aikaisemmin opeteltuja sweeppejä sekä guardin ohitusta - hyvin oli naperoilla tekniikat muistissa!

Väärin leikattua naudanpaistia, mutta hyvää se oli silti

Tänään kävin tekemässä viikkoni ensimmäisen voimaharjoituksen, mikä onnistui väsymyksestä huolimatta erinomaisesti. Sekä edellinen että tämä viikko ovat olleet kieltämättä raskaita. Olen tehnyt opinnäytetyötäni (AMK) sekä yrittänyt parhaani mukaan pitää huushollia pystyssä niin kuin kunnollisen perheenäidin kuuluu. Opinnäytetyöurakka on loppusuoralla, mutta vielä on tehtävä töitä, että pääsen esittelemään sen yleisölle marraskuun lopussa.

Tässä mä nyt oon


Ja sitten itse treeniin...

A. Avustettu leuanveto 1 x 8, 8, 6, 6, 6
B. Kapea vinopenkkipunnerrus tangolla 1 x 6, 6, 5 30kg, 1 x 7, 8 25kg
C1. Pystypunnerrus käsipainoilla, istuen 2 x 8 9kg, 2 x 8 10kg
C2. Alataljasoutu V-kahvalla 2 x 10 30kg, 1 x 10, 8 35kg
D1. Trap 3 3 x 12 2,5kg
D2. Garhammer Raise vinopenkissä 1 x 8, 10, 6

Erään punttipentin muniessa varsinaisella leuanvetopaikalla, päätin tehdä avustetut leuanvedot negatiivisten tilalla. Olin ilmeisesti lukenut väärin voimaharjoitteluohjelmaani, kun edellisellä kerralla tein pokkana tavallista penkkipunnerrusta enkä vinopenkkipunnerrusta - tänään onnistuin onneksi tavaamaan Jonin laatimaa A4:sta oikein. Aluksi laitoin tankoon 5 kilon levypainot, millä onnistuin tekemään kolme sarjaa, mutta totesin, että on parasta pienentää painoja, jotta saan tarvittavat 6-8 toistoa tehtyä puhtaasti.

Ajatus ei kulje eikä runosuoni pulppua, joten on aika siirtyä höyhensaarille - hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.