4. lokakuuta 2012

Arjen onnenhippuja

Voimaharjoitus 1h
BJJ 1h 30min
Venyttely 1h

Tänään sattuikin niin mukavasti, että anoppi saapui muutamaksi tunniksi viihdyttämään tyttöä, jolloin minä pääsin tekemään voimaharjoituksen ilman jälkikasvua - arjen luksusta!

Tempausveto


A. Tempausveto 5 4 x 40kg, 2 x 4 42,5kg
B. Etukyykky tangolla 4 x 5 45kg
C1. Romanialainen maastaveto käsipainoilla 1 x 8 12,5kg, 3 x 8 15kg
C2. Selän ojennus 45 -asteen penkissä 1 x 10, 10, 7, 6 10kg
D. Pohkeet seisten, tangolla 1 x 10, 10, 6, 10 60kg (Jalkaterät sarjoissa keskelle-, sisään-, ulos- ja keskellepäin)

Treeni kulki todella hyvin: tempausvedossa sain tehtyä viimeiset kaksi sarjaa isoimmilla painolla eikä tehnyt edes tiukkaa, myös etukyykkyä meni täydet viisi toistoa kaikissa sarjoissa, eli seuraavalla kerralla lisää malmia tankoon. Salilla oli samanaikaisesti senioriryhmän kuntopiiri, minkä vuoksi en päässyt treenaamaan takareisiä laitteessa. Mietin korvaavaa liikettä ja nopeasti päädyin romanialaiseen maastavetoon käsipainoilla. Lopuksi "kuoletin" pohkeet tangolla - huh heijaa!

Normaalia enemmän hiilareita viikonlopun seminaarin vuoksi

Illan lajiharjoituksen tekniikkana oli kiss of the dragon parilla eri tyylillä. Alun motoristiset vaikeudet voitettuani homma alkoi luistaa, mutta täytyy myöntää, että tämä tekniikkaa tulee jättää hetkeksi hautumaan pääkoppaan.Tämä myös vaatii "muutaman" lisätoiston, jotta sen saa onnistumaan sparrissa. Mikään ei kuitenkaan ole mahdotonta - asenne ratkaisee tässä(kin) asiassa. Treenit olivat kerrassaan täydelliset - I like! Kyllä sillä vaan on väliä kuka ne treenit suunnittelee ja toteuttaa, ja tämän huomasi myös ennätyksellisessä osanottajamäärässä.

Nyt sekä iltapuuron että -teen keittoon, venyttelyä unohtamatta! Aamulla on herättävä kukonlaulun aikaan pakkaamaan, kokkaamaan eväitä seminaariviikonloppua varten yms. Niin ja onhan minulla rakas tyttärenikin hoidettavana. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.