14. marraskuuta 2012

Pakoon pas**sta paikasta

Maanantaina tulikin pidettyä lepopäivä, koska kroppa kaipasi ennemminkin venyttelyä kuin punttisalilla rehkimistä. Viikonloput treenit menivät siis oikeaan osoitteeseen, kun lähestulkoon koko kroppaan sattui (hyvällä tavalla).

Tiistaiaamuna olin noin tunnin painimassa Lahden Gentailla. Kahden minuutin erä, minuutin tauko, parin vaihto ja sama juttu uudestaan. Taso oli kova, kun kanssatreenaajina minulla oli uunituoreita Euroopan-mestareita. En kuitenkaan antanut tämän lannistaa itseäni vaan tein parhaani, mikä riittikin siihen, että sain tehtyä yhdelle vastustajistani käsilukon.

Viikonlopun lehtikaalisipsit

Myöhemmin illalla olin vielä päivän toisissa lajiharjoituksissa, missä lämmittelimme kevyesti sekä drillasimme teemalla: Pakoon pas**sta paikasta. SM-kilpailut ovat ensi viikolla, minkä vuoksi nämä olivat loistavia harjoituksia etenkin kilpailuihin lähteville, mutta yhtä hyviä myös meille muille. Oli ilo huomata, että mieheni opettamat vinkit guardin ohitukseen alkavat vähitellen toimia - JES! Samaa mieltä oli myös mieheni, joka oli seuraamassa harjoituksiamme tyttäremme kanssa. Siltauksista on tullut sekä voimakkaampia että räjähtävämpiä ja yhä useammin pääsenkin pois pelkopositiostani mountista alta... ellei päälläni röhnötä yli satakiloinen mies tai pienenpieni tyttö, joka on minussa kiinni kuin takiainen (terveiset vaan ystävälleni Emilialle );

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.