2. marraskuuta 2012

Ei tekniikkailotulitusta vaan PAINIA

Torstai-iltana olin purppuravyö Santerin vetämissä treeneissä @Leticilla. Parin kevyen alkulämmittelyliikkeen tehtyä siirryimme sparraamaan kolmen hengen ryhmissä niin, että jokaiselle tuli vuorollaan kuusi minuuttia yhtäjaksoista sparria. Aluksi kevyesti rullaillen, ilman lopetuksia. Vähitellen aloimme lisäämään volyymia, minkä lisäksi otimme myös lopetukset mukaan.

Treenien loppupuolella meidät jaettiin ryhmiin: tytöt, pienet pojat ja isot pojat. Jokaisessa ryhmässä oteltiin yksi kolmen minuutin erä muiden kannustaessa sekä huutaessa neuvoja - aivan kuten kilpailutilanteessa! Sparrit menivät mielestäni kohtuullisen hyvin, vaikka sinivöiset kanssasisareni minua aina riepottelevatkin. Vanha Ellu olisi saattanut pahoittaa tästä mielensä, mutta nykyään tämä vaan lisää treenimotivaatiotani: Nyt tämä asia ei mennyt hyvin, mutta ei se mitään, sitä on vaan treenattava lisää.

Viimeisen kymmenen minuutin aikana otimme vielä kaksi viiden minuutin erää normisparria.

Kuten Santeri sanoikin, tällä kerralla ei nähty mitään tekniikkailotulitusta vaan keskityttiin vain painimiseen näin SM-kilpailuiden kynnyksellä. Hyvä niin, vaikka itse en olekaan vielä kilpailuihin osallistumassa!

Perjantaiaamun vihersmoothie om nom nom

A. Raakarinnalleveto -complex (2 x clean pull + 1 x power clean) 8 x 3
B. Maastaveto tangolla 5 x 5 62,5kg
C. Etukyykky 1 x 5, 5, 4 52,5kg
D1. Glute Ham Raise 3 x 10, 10, 8
D2. Pohkeet istuen (jalkaterät sarjoissa ulos-, keskelle- ja sisäänpäin) 3 x 10 35kg

Raakarinnalleveto onnistuu viikko viikolta paremmin, mutta etukyykky taas ei - päinvastoin! Useampana kertana on tuntunut, ettei kintuissani ole yhtään voimaa. Hädintuskin saan minimin, viisi toistoa, tehtyä. Missä vika, oi valkku, oi valkku?

2 kommenttia:

  1. Näyttää tuo sinun smoothie aika paljon paremmalta kuin mun tekemäni :D (näyttävät lähinnä pinaattikeitolta...) Saako kysyä reseptiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua! En kyllä yhtään muista mitä laitoin tuolloin tuohon smoothie'een. Seuraavan kerran, kun teen vihersmoothieta niin kirjoitan reseptin ylös. Yleensä mun smoothiet valmistuvat mutu-tuntumalla tekohetkellä enkä niitä sen koommin suunnittele. :-)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.