17. marraskuuta 2012

Deep half -kertausta

Viikonlopun vietto alkoi lajiharjoituksella, mikä käsitti alkulämmittelyiden lisäksi kuusi 5 minuutin erää sparria sekä deep half -kertausta. Sparrit eivät olleet kevyemmästä päästä ja viidennen erän jälkeen tuntuikin siltä, etten jaksaisi enää yhtään. Viimeisessä erässä en enää juurikaan jaksanut hakea omia hyökkäyksiä vaan keskityin puolustamaan parhaani mukaan. Purppuravyö Aleksilta tuli selkään niin, että tuntui, mutta en antanut sen vaikuttaa vaan yritin tehdä parhaani yhä uudestaan, uudestaan, uudestaan ennen kuin olin taas käsilukossa tai naama punaisena ja silmät kuopistaan pullistuneina kuristuksen partaalla.

Hyvää perussettiä

Kuluneen viikon aikana stressitasoni ovat varmasti olleet ennennäkemättömällä tasolla. Lapsen päiväuniaikoina olen viimeistellyt opinnäytetyötäni (AMK), mikä aiheuttanut minulle harmaita hiuksia eikä ruokakaan ole maistunut samalla tavalla kuin yleensä. Minun kohdallani siitä huomaa parhaiten, ettei kaikki ole kunnossa, kun ruoka ei maistu. Onnekseni opinnäytetyö on nyt työpöydällä valmiiksi tulostettuna ja maanantaina saan viedä sen tarkistukseen. Muutoinkin opintoni ovat loppuesseetä vaille paketissa - joulukuussa saadaan juhlia valmistujaisia!

Näyttää siltä, että painonpudotus on pysähtynyt maagiseen 60 kiloon. Tavoitteena olisi pudottaa painoa vielä kilolla tai kahdella, jotta kisapainoon pääseminen ei olisi niin kovan työn ja tuskan takana, eivätkä voimat lähtisi kokonaan siinä rytäkässä.

Viikonloppun vietto jatkui voimaharjoituksella, mutta siitä lisää huomenna. Huomenna olisi myös tarkoituksena mennä Lahden Gentaille kehonhuoltotunnille - ei tee varmasti yhtään pahaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.