6. joulukuuta 2012

Härän woimat

Hups, tässä meni usempi päivä ennen kuin ehdin päivittämään. Syystä tai toisesta olen ollut niin henkisesti kuin fyysisestikin todella väsynyt viime päivinä eikä tietokoneen ääressä istuminen ole tuntunut houkuttelevalta. Opiskeluiden (AMK) virallisesti päätyttyä kehoni on päättänyt ottaa aikaa levolle, vaikka mieleni olisi toista mieltä... olen kuitenkin myöntynyt mm. ottamaan päiväunet jos toisetkin samanaikaisesti tyttäreni kanssa.

Mutta sitten itse aiheeseen:

A1. Kulmasoutu käsipainoilla 1 x 10, 10, 10, 8, 8 15kg
A2. Lattiapunnerrus käsipainoilla 5 x 10 12,5kg
B1. Ylätalja yhdellä kädellä 1 x 10, 10, 8, 8 20kg
B2. Pystypunnerrus tangolla, seisten 4 x 10 12,5kg
C1. Kiertäjäkalvosinkierto, kyynärpää polvella 3 x 12
C2. Pallon vienti 3 x 18

Viikko alkoi tuttuun tapaan voimaharjoituksella, mikä kulki varsin hyvin. Etenkin kulmasoudun sekä lattiapunnerruksen kehitykseen olen erityisen tyytyväinen. Kohta mulla on ne Jonin hehkuttamat HÄRÄN WOIMAT - Haha, niin varmaan!  

Tomaattia, kurkkua, bataattiranskalaisia sekä karitsan paahtopaisti  ♥ - LIHAAAAA!

Tiistain lajiharjoituksissa painittiin paljon erilaisia parin minuutin eriä vaihtelevista positioista, minkä lisäksi otimme tuntumaa pystypainiin. Pystypaini on toistaiseksi oman mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta kehittyäkseen on sielläkin käytävä... usein. Loppuun vielä kaksi 7 minuutin erää tavallista sparria, missä tätä mammaa vietiin kuin märkää rättiä - ei ollut meikäläisen päivä eilen! Okei okei, sain haettua pari lopetusta mm. triangelin sekä lievekuristuksen side controllista, mutta mutta... ei. Onnistumisen tunteet eivät saavuttaneet minua pääkopan ollessa horrostilassa pahemman kerran.

Viikonloppuna Lahden Gentailla on Sauli Heilimön seminaari, mihin lähdemmekin koko perheen voimin. Toivottavasti saan siihen mennessä kasattua pääni, koska tuolla haluan olla tikissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.