11. joulukuuta 2012

Kaikkea ihanaa Ruohonjuuresta

Ruohonjuuren mahtava paketti

Ekomarket Ruohonjuuri muisti minua pitkästä aikaa kivalla paketilla. Paketti sisälsi tattaripastaa, hamppu- ja wheyproteiinia, teetä, luomulaatuisia mustikkapipareita, pähkinöitä sekä kaksi välipalapatukkaa - kiitos!

Herätessäni lauantaiaamuna oloni ei tuntunut yhtään hyvältä: sydän hakkasi normaalia kovempaa, minkä lisäksi tunsin itseni täysin voimattomaksi, aivan kuin en olisi nukkunut silmänräpäystäkään. Päätin olla osallistumatta Sauli Heilimön seminaarin toiselle päivälle, mikä oli varmasti hyvä ratkaisu, vaikka harmittikin suunnattomasti. Viikonlopun aikana myös nuha otti minusta yliotteen, mutta olen ottanut purppuravyö Aleksin neuvosta vaarin ja nauttinut hunajaa runsaasti, koska se auttaa hänen mukaansa parhaiten. Tiedä häntä, mutta orastava kurkkukipu on ainakin poissa!

Puhuin eilen Jonin kanssa puhelimessa, minkä seurauksena pidän vielä tämän viikon lepoa kuntosalitreenistä, mahdollisesti myös painimisesta. Sanoin kuulostelevani miltä olo tuntuu, mutta ainakin toistaiseksi olo on sen verran nuhainen, ettei ole mitään mieltä lähteä tatamille temmeltämään. Maanantai-ilta kuluikin sohvan nurkassa huovan alla teetä lipittäen - olo oli kuin katujyrän alle jääneellä!

Oireeni, mm. korkea leposyke, väsymys, lihassärky, hikoilemattomuus treenin aikana sekä nesteiden kertyminen kroppaan, viestittävät mahdollisesta ylikunnosta. En koskaan olisi voinut kuvitella, että minulle voisi tapahtua näin. Fyysisen sekä psyykkisen kuorman määrä on kuitenkin päässyt kasvamaan kovemmaksi, mistä kehollani on mahdollista palautua.

Hoitomuotona lepoa, viikon tai kuukausien ajan. Kuvittelen selviäväni lyhyellä viikon-kahden levolla, koska tilanne huomattiin kohdallani varsin aikaisessa vaiheessa.

6 kommenttia:

 1. aleksi ja sen hunaja... :D no, jokaisella on oma foliohattunsa!

  VastaaPoista
 2. Sulle on tunnustus mun blogissa. Ylikunto-oireista kärsitään täälläki..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Täytyy mennä heti kurkkaamaan. :-) Voimahalaus sinulle ylikunto-oireiden parissa kamppailuun. Itselläni tuli tähän samaan saumaan vielä flunssa, mikä taas on toisaalta hyvä asia, koska nyt tulee ainakin levättyä.

   Poista
 3. Kiitos <3. Ja sitten murtui keskisormi. Nyt on sitte mitä sairastaa ihan "oikeasti"..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Toivottavasti paranee nopeasti.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.