15. joulukuuta 2012

Kotioloissa teetä keitellen

Suosikkiteetä Muumi -mukista nautittuna tottakai!
Viime päivät ovat kuluneet tiiviisti kotioloissa teetä keitellen. Suosikkiteekseni on ehdottomasti noussut Ruohonjuuren paketista löytynyt Clipperin Rise & Shine -tee, mikä sisältää muun muassa yerba matea, sitruunaruohoa, sitruunaverbenaa, lakritsinjuurta ja sitruunankuorta. Maku on ihanan sitruksinen, mikä maistuu taivaalli-selta pienen hunajamäärän kanssa.

Keskiviikkona kävin pitkästä aikaa Tampereella moikkaamassa Optimal Performancen tyyppejä! Sanna teki minulle kolmannen BioSignature -mittauksen, mikä kieltämättä jännitti minua, koska treenit ovat olleet hetken aikaa katsolla sairastumiseni vuoksi ja keho on kerännyt nestettä n. 1,5 kilon edestä - olo ei todellakaan ole sieltä hehkeimmästä päästä!

Paino oli kuitenkin mennyt alaspäin edelliseen kertaan verrattuna 700 grammaa sen hetkiseen painoon verrattuna. Muutenkin mittaustulokset olivat hyvät, vaikka stressin aihetta yhdestä sun toisesta asiasta on viime viikkoina ollut. Kirjoitan lisää valmentajatapaamisestani, kun saan Sannalta BioSignature -taulukkoni niin tekin näette, mitä kehossani on oikein tapahtunut mittauksien välillä.

Viikonloppu tulee kulumaan vielä levon merkeissä, mutta maanantaina palaan takaisin sorvin ääreen! Ihanaa viikonloppua kaikille blogini lukijoille, harrastakaa liikuntaa ja syökää hyvin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.