7. tammikuuta 2013

4. BioSignature -mittaus

4. BioSignature -analyysi

Taulukon ylimmällä rivillä on uusimmat BioSignature -mittauksen tulokset. Kuten taulukosta voi nähdä, teki kolmen viikon sairastaminen tehtävänsä. Sannan mukaan ei kuitenkaan ole mitään syytä huoleen, koska tämä on täysin luonnollista mittaustuloksien vaihtelua sairastamisen seurauksena. Noin kahden viikon kuluessa tulokset ovat varmasti ennallan tai jopa parantuneet.

Kotitehtäväksi sain seurata tarkkaan mahdollisesti lisämunuaisten väsymisestä sekä kilpirauhasen toiminnan heikkenemisestä seuraavia oireita.

Ruokavaliossa tosiaan karsittiin hiilihydraattien määrää, minkä lisäksi saatamme ottaa käyttöön lepopäivinä proteiini + kasvis -ateriat → EI RASVAA. Ensi viikon perjantaihin asti seuraamme, mitä tapahtuu pelkällä hiilihydraattien rajoittamisella ja vasta sitten siirrymme toteuttamaan lepopäivän karumpaa ruokavaliota, jos tarve sitä vaatii.

Mitä vähemmillä muutoksilla pystymme etenemään sen parempi se on keholleni. Toivottavasti radikaaleja muutoksia ei tarvitse tehdä, koska en missään nimessä halua saavuttaa suunnittelemaani kisapainoa terveyteni kustannuksella - se on huomattavasti arvokkaampi kuin digitaalivaa'an näyttämä lukema!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.