17. tammikuuta 2013

Kehittyminen tapahtuu epämukavuusalueella

Enää on vähän yli kuukausi ensimmäisiin BJJ -kilpailuihini, minkä seurauksena suurin osa pääni sisällä liikkuvista ajatuksista liittyy tavalla tai toisella brasilialaiseen jujutsuun. Olen erittäin innoissani matkalla kohti tavoitettani, mutta samanaikaisesti hieman peloissani - onko minusta tähän? Osaanko sittenkään yhtään mitään?

Päivittäin käyn läpi mielessäni, mitkä ovat minun vahvuuteni sekä ennen kaikkea heikkouteni, mitä pitää vielä treenata ennen ensimmäistä ottelua. Aloitan nyt todenteolla treenaamaan sekä guardiin vetoa että alasvientejä yhdessä purppuravyö Severin kanssa. Kerran viikossa yksi ylimääräinen treeni on pyhitetty täysin edellä mainituille tekniikoille, koska nämä vaativat lisätreeniä. Kehittyäkseen on poistuttava mukavuusalueeltaan, ja näiden treenaaminen todella tapahtuu siellä epämukavuusalueella!

Aamupalaksi munakasta, minkä kaverina pinaattia ja tomaattia

Keskiviikon lajiharjoituksissa käsittelimme selkäänmenon mountista sekä siitä tehdävän Ezekiel -kuristuksen. Yllättävän ketterästi pystyin liikkumaan mountista selkään ja siitä taas hakemaan kuristuksen. Tavallisesti tämänkaltaista liikkumista vaativat tekniikat tuottavat minulle harmaita hiuksia, mutta nähtävästi liikkuvuusharjoittelu sekä aktiivinen venyttely ovat tuottaneet tulosta, koska mitään ongelmia ei esiintynyt. Lopuksi otimme vielä kaksi 5 minuutin erää sparria.

Viime päivinä minun on tehnyt mieli syödä enemmän kuin mitä ruokavaliosuunnitelmaani on merkitty. En osaa sanoa onko minulla ihan oikeasti nälkä vai ovatko tuntemukseni ennemminkin selittämätön tarve napostella sitä sun tätä. Olen kuitenkin pääsääntöisesti pysynyt Sannan laatimassa ruokavaliossa. Ainoastaan yhtenä iltana otin vähän enemmän niin proteiinia kuin kasviksiakin, mikä auttoikin sitten sanoinkuvaamattomaan syömishimooni.

Konsultoituani Sannaa epämääräisestä syömishimostani sain vastaukseksi: "Nyt poltetaan rasvaa!"

2 kommenttia:

  1. Oletko käyttänyt pinaatin pannulla vai? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pannun kautta lautaselle ja lautaselta ääntä kohti!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.