31. tammikuuta 2013

Lapsen sairastaessa

Pian 9 kuukautta täyttävälle tyttärelleni nousi  toissayönä kuume, mikä on valvottanut niin äitiä kuin lastakin. Kun lapsi sairastaa, hänen hyvinvointinsa menee luonnollisesti muun toiminnan edelle. Sekä eilinen päivä että yö kuluikin kuumeista lasta hoitaessa ja äidin syli onkin ollut se kaikista mieluisin paikka levätä. Yöllä meidän piti myös lähteä käymään keskussairaalassa, kun tytön kuume nousi yli 40 asteeseen eikä hän ollut suostunut syömään tai juomaan juuri mitään koko päivän aikana.

Tytön sairastumisen myötä omat aterioiden välit venyivät kohtuuttoman pitkiksi. Tämän seurauksena huomasin erinomaisesti kuinka tärkeää on syödä säännöllisesti. Myönnän nimittäin syöneeni yöllä päivystyksessä ollessamme pari ylimääräistä riisikakkua, maissinaksua, rusinoita sekä ruusunmarja-vadelmasosetta, koska vatsani murisi kuin villipedot konsanaan eikä meillä ollut mukanamme muuta kuin mitä lapsen hoitolaukusta löytyi.

Tällä viikolla treenien määrä on ollut poikkeuksellinen, koska on täytynyt laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Hyvin olen kuitenkin onnistunut repimään aikaa niin voima- kuin juoksuharjoituksillekin, vaikka lapsi sairastaakin. Toimimme isimiehen kanssa tiiviinä joukkueena, mikä helpottaa huomattavasti treenien toteuttamista.

Iltapalalla marjasmoothie- ja -teetä sekä manteleita
Teen sekaan laitoin pikkuisen mustikkahunajaa ♥

Tänään, raskaan päivän päätteeksi rentouduin saunan lauteilla, minkä jälkeen venyttelin oikein kunnolla. Nyt edessäni höyryää kupillinen kuumaa Ruohonjuuren väeltä saamaani Clipperin mustaherukka-acaimarjateetä - om nom nom!

Palaan taas blogin pariin, kunhan perheen pienin on taas täysissä sielun ja ruumin voimissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.