13. helmikuuta 2013

Kaikkea maan ja taivaan väliltä

On levätty, treenattu, mietitty mitä tuleman pitää! Ensi viikolla on ensimmäiset kilpailuni -64 kiloisten painoluokassa. Huhupuheiden mukaan muita ilmottautuneita ei vielä ole, mutta sunnuntaihin asti on aikaa ilmottautua. Eli, nyt kaikki vähäänkään kisaamisesta kiinnostuneet ilmottautumaan @LETIC TOURNAMENT IV -salikilpailuihin!

Kilpailukipinän syttyessä viime syksynä mietin, että ensimmäiset kilpailuni ovat sitten joskus ensi vuonna. Tässä sitä nyt ollaan eikä kilpailuihin tosiaan ole enää kuin alle kaksi viikkoa! Joka toinen päivä mietin itsekseni, ettei minusta ole tähän, mitä oikein kuvittelen itsestäni kun taas toisena päivänä puhkun itsevarmuutta sekä suurta paloa päästä tatamille. Jännitys kasvaa päivä päivältä, mutta päälimmäisenä tunteena on kuitenkin innostus... tästä olen haaveillut  ja olen kulkenut pitkän matkan päästäkseni tähän pisteeseen. Saan kai olla edes vähän ylpeä itsestäni.

Tällä hetkellä olen erittäin innoissani mahdollisesta yhteistyökuviosta, mutta valitettavasti vielä en uskalla kertoa enempää, koska asia ei ole 100% varma, vaikka hyvältä näyttääkin. ;)

Päivällinen - naudan paistijauhelihaa ja hunajaiset uuniporkkanat

Juoksulenkki intervallityyppisesti oli tiistai-illan ohjelmassa. Intervallit ovat helppo toteuttaa iltaisin, koska kestoltaan ne ovat melko lyhyitä. Välillä tekisi tosin mieli juosta pidempikin lenkki, koska askel tuntuu joka lenkin jälkeen kevyemmältä ja saa hengittää raikasta ilmaa - hyvää musiikkia unohtamatta! Lenkkeily vaatii aina musiikkia, mitä tuleekin kuunneltua laidasta laitaan iskelmästä raskaaseen rockiin.

Ensi viikosta lähtien oma aamutreenaamiseni tulee helpottumaan huomattavasti, kun tyttäreni aloittaa päiväkodissa. Sinne meni n. 9 kuukauden äitiysloma sekä muutama pitämätön kesälomaviikko! Pakko sanoa, että uskomatonta kuinka nopeasti aika kului, vaikka aluksi äitiysloman kuvitteli kestävän pienen ikuisuuden. Naperon ollessa tiettyyn aikaan hoidossa arkipäivisin, pääsen helposti myös vapaisiin lajiharjoituksiin aamupäivällä ellen itse ole aamuvuorossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.