6. helmikuuta 2013

Lepoa

Tänään on ollut viides päivä, kun en ole tehnyt ainuttakaan liikunnallista suoritusta. Painoluokkaurheilussa painon seuraaminen on välttämätön paha, minkä vuoksi kävin tänä aamuna vaa'alla, mikä antoi lukemat 61,8kg, eli 200g vähemmän kuin ennen lepopäivien alkua sekä vatsatautia. Itse en asiasta sen enempää ota stressiä vaan odotan, mitä Sanna-valkku vastaa sähköpostiviestiini.

Sekä eilen että tänään oloni on ollut hyvä, mutta ruokahaluni ei ole vielä palannut normaaliksi, minkä vuoksi olen syönyt huomattavasti vähemmän kuin tavallisesti. Erilaiset smoothiet sekä itsevalmistetut kasvissosekeitot ovat olleet lyömätön yhdistelmä viime päivinä. Sairastaminen on mielestäni vain tekosyy syödä epäterveellisesti!

 Marjasmoothie:
heraprotskua, mustikoita, vadelmia, mansikoita,
aswagandha-, maca- ja acaijauhetta,
psylliumia, vaniljasteviaa

Tomaatti-pinaattikeittoa katkaravuilla,
minkä maustoin ruususuolalla, mustapippurilla ja basilikalla 

Oloni ollessa sen verran hyvä päätin illalla lähteä uudelle kuntosalilleni BodyBalance -tunnille huoltamaan kehoani. BodyBalance on joogaan, pilatekseen sekä tai chiin perustuva kehonhallintatunti. Tunnilla nimenomaan keskityttiin kehonhallinnan lisäksi liikkuvuuden, voiman ja tasapainon harjoittamiseen. BodyBalance sopii mielestäni erinomaisesti kevyen viikon kehonhuoltorutiineihin eikä se missään nimessä ole liian helppo kokeneemmallekaan treenaajalle vaan jokaisella tunnilla pystyy haastamaan itsensä entistä parempiin suorituksiin.

Jos oloni on huomenna yhtä hyvä kuin mitä se on eilisestä asti ollut, menen huomenna tekemään ½ volyymin voimaharjoituksen ja perjantaina voisi uskaltautua painia kevyesti.

Tästä se taas lähteepi!

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.