18. helmikuuta 2013

Kilpailuita ja treeniä

Viikonloppuna kilpailtiin Riihimäellä sekä nuorten että senioreiden SM-kilpailut, minkä lisäksi eri seurat ottivat mittaa toisistaan joukkueittain. Oman seurani Lahden Gentain sinivöinen Simo voitti oman sarjansa nuorten SM-kultaa kun taas purppuravyö Severin aka isimiehen edustama seura otteli hopealle miesten Eliten joukkuekilpailussa.

Viikko päättyi tyttöjen lajiharjoitukseen, missä kertasimme aikaisemmin viikolla sekaharjoituksissa käsitellyt tekniikat butterfly guardista. Kolme 7 minuutin erää sparria, minkä jälkeen teimme pienimuotoisen vatsalihasjumpan ja teimme kehonhuoltoa putkirullaten.

Tänä aamuna olin poikain kanssa painimassa noin tunnin verran. Kun tietää painivansa selkeästi itseään parempien kanssa, ei haittaa, vaikka takkiin tulee - päinvastoin! Taidan olla päästäni vähän sekaisin, kun tämänkaltainen selkäsauna vain kasvattaa treenimotivaatiotani. ;) Purppuravyö Aleksin kanssa painiessa sain erinomaisia neuvoja ensi lauantain kilpailuita silmällä pitäen ja muutenkin totta kai.

Postimies Pate toi kisapuvun viime viikolla

Illan lajiharjoituksissa teimme puolen tunnin alkulämmittelyt, mm. tennispallon ryöstöä kaverilta jujutsua käyttäen (ilman lopetuksia). Oli äärimmäisen hauskaa, vaikka välillä meinasi jujutsuopit unohtua kokonaan ja yritti vaan Irmelinä saada pallon haltuunsa. :D Tekniikkana katsoimme kaksi ohitusta butterfly guardista, mitkä onnistuivatkin ihan hyvin. Lopuksi kolme viiden minuutin erää sparria, mistä viimeisimmässä ottelin ruskeavöistä Santeria vastaan ja, uskokaa tai älkää, mutta minä sain tehtyä hänelle käsilukon mountista. Voi sitä onnistumisen riemua! Santeri kysyikin sparrin päätteeksi: "Kukas tämä Ellu on?" Vastasin, että sain aamuisesta löylytyksestä lisää taistelutarmoa, heh.

Vielä kaksi kevyttä lajiharjoitusta tiistai- ja keskiviikkoaamuna ennen kahden päivän lepoa ja ensimmäisiä brasilialaisen jujutsun kilpailuitani. Jännittää, mutta enemmän odotan, että pääsen ottelemaan - can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.