19. maaliskuuta 2013

Viisi viikkoa

Maanantaina aloitin treenit testipainonvedosta aiheutuneiden lepopäivien jälkeen. Treenit eivät kulkeneet yhtä hyvin kuin olisin halunnut. Käsittelimme edelleen ohituksia spider guardista sekä leg dragia. Leg drag alkoi onnistua luontevasti, mutta vielä on kova työ saada se onnistumaan myös sparrissa kaverin puolustaessa. Vasta viimeisessä viiden minuutin sparrissa keho alkoi herätä horrostilastaan, mutta sitten treenit loppuivatkin - tänään uusi yritys!

Sunnuntain hiilihydraattitankkauksen seurauksena painoni nousi hetkellisesti yli kolme kiloa, mutta tähän aamuun mennessä se oli laskenut yli kilolla. Toivottavasti hiilihydraattitankkauksesta oli apua aineenvaihduntani käynnistämiseen, koska kisapainoon on edelleen matkaa. Kalorilaskuri sekä keittiövaaka ovat tällä hetkellä parhaimmat ystäväni. Sunnuntain tankkauksen aloitin syömällä aamiaiseksi kaurapuuroa perinteisen aamiaismunakkaani lisäksi. Kuinka puuro pystyikään maistumaan niin hyvältä!

Kaurapuuroa 
perinteisen munakasaamupalan lisäksi
Hiilihydraattitankkaukseeni kuuluivat myös rusinat, kuivatut luumut, riisikakut sekä mangosose. Illalla tein vielä proteiinipannukakkua, mikä maistui yhdessä marjojen kanssa, minkä seurauksena olo oli todella täysi eikä paluu normaaliin ruokavalioon tuntunut yhtään vaikealta maanantaiaamuna. Uskomatonta kuinka paljon sitä saa loppupeleissä syödä tankkauksen aikana, kun kaikki hiilihydraatinlähteet ovat puhtaita eivätkä pa**aa. Vaikka olo onkin tankkauksen jälkeen varsin muhku, olo on huomattavasti parempi kuin hampurilaisaterian tai pizzan mättämisen jälkeen!

Tänä aamuna olin painimassa kevyesti sinivöisen Jussin kanssa. Tekniikkana katsoimme sekä kiss of the dragonia että de la rivaa. Lopuksi vielä kolme 4 minuutin erää sparria.

10 kommenttia:

 1. Monenko munan munakkaan teet yleensä?
  Onko sulla nyt painon laskun kanssa ongelmia vai putoaako paino hyvin?
  Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahden munan munakkaan. Nyt ei ole ollut ongelmia painonlaskun kanssa vaan se putoaa tasaisesti päivä päivältä alemmas. :-)

   Poista
  2. Hieno juttu! Paljon tsemppiä :)

   Poista
 2. Ihana tuo kaurapuurokulho!

  Heitin sulle safka-aiheisen haasteen.:) http://rahkamuija.blogspot.fi/2013/03/haaste-viikon-menu.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulho taitaa olla ihan Prisman omaa mallistoa. ;-)

   Kiitos haasteesta! <3 Yritän toteuttaa sen vielä tämän viikon aikana.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, stressi ei ainakaan auta painonpudotuksessa yhtään! BJJ:ssa punnitus on tosiaan puku päällä hetki ennen ensimmäistä ottelua.

   Suuret kiitokset tsemppauksesta! :-)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.