22. huhtikuuta 2013

BJJ Finnish Open 2013 - rimanalitus

Facebookin puolella blogistani tykkäävät tietävätkin kuinka minulle kävi ensimmäisissä arvokisoissa, mutta nyt pieni kilpailuraportti blogin puolella.

BJJ Finnish Open'it ovat takanapäin enkä valitettavasti voi sanoa onnistuneeni. Ensimmäinen otteluni päättyi oikeutetusti vastustajani Krista Sievilän pistevoittoon 10-0. Onnea hänelle! Tarkemmin en osaa ottelustani vielä tässä vaiheessa kertoa, koska muistikuvia ei ole. Lisää analysointia, kun saan katsottua otteluni videolta. Olen erittäin pettynyt, koska alitin kaikki tavoitteet sekä odotukseni. Purppuravyö Severi sanoi, etten otellut läheskään yhtä hyvin kuin ensimmäisissä kilpailuissani helmikuussa, mutta se ei toki tässä vaiheessa lohduta yhtään. Sanoinkuvaamattomasta pettymyksestä huolimatta en todellakaan aio luovuttaa.Tällä viikolla tulen treenaamaan fiiliksen mukaan, mutta ensi viikosta lähtien mennään taas täyttä höyryä eteenpäin kohti seuraavia kilpailuita. Tämän viikon aikana tarkoituksenani olisi myös pitää pienimuotoinen palaveri esikuvani Emilian kanssa niistä asioista, mihin minun tulee tulevaisuudessa keskittyä. Nyt hiotaan suunnitelmat kohti seuraavaa tavoitetta eikä jäädä pettymykseen rypemään.

Viikonlopun aikana nautin ruoasta ja yritin iloita työstä, minkä olen tehnyt. Sanna sanoi tekstiviestissään hienosti: "Sinä et epäonnistunut, sinä opit."

Kiitos Optimal Performancen Jonille sekä Sannalle saamastani valmennuksesta.
Kiitos yhteistyökumppaneilleni Solgar Nordicille sekä ekokauppa Ruohonjuurelle.
Kiitos, että olette uskoneet minuun. Matka jatkuu! 

2 kommenttia:

 1. Takkiin tulee väkisinkin joskus, ja aina se harmittaa yhtä paljon. Hienoa, että katse on kuitenkin jo tulevassa :)

  Osaatko analysoida sitä, miten tuo painonpudotus vaikutti kilpailusuoritukseesi? Ensimmäisissä kilpailuissasi taisit otella isommassa painoluokassa? Huomastiko jaksamisessa eroa, ja tuntuiko, että painonpuodotus vaikuttaa kisapsyykeeseen jollain tavalla?

  Treeni-iloa ja tsemppiä tuleviin koitoksiin!

  terv.
  Hanna Jyväskylästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että painonveto omalta osaltaan vaikutti kilpailusuoritukseeni, koska aluksi kroppani ei toiminut sillä ruokavaliolla, minkä olimme alunperin suunnitelleet. Teimme tarvittavat muutokset, mutta tod. näk. vähän liian myöhään, minkä vuoksi paino piti saada alas nopeasti. Ennen seuraavia kilpailuita aion toimia samalla tyylillä, mutta aloittaa huomattavasti aikaisemmin ettei tarvitse rykästä kerralla painoa niin alas. Matsissa mm. käteni kramppasivat ensi sekunteista lähtien.

   Yritän myös pitää painon 59-60kg tuntumassa nyt, kun sekä raskauskilot yms. muut ylimääräiset on tiputettu. Ensi painonvedosta tulee varmasti helpompi. :-)

   Jännitin kieltämättä enemmän painonvetoa enemmän kuin ottelua. Mutta nyt tiedämme kuinka minun kroppa toimii ja osaamme tehdä asiat paremmin ensi kerralla. :-)

   Treeni-iloa myös sinne Jyväskylään!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.