20. huhtikuuta 2013

Kilpailupäivän aamuna

Salakavala jännitys on ilmeisesti tehnyt nukkumisesta täysin mahdotonta viime päivinä.Toissayönäkin tuli herättyä useampaan otteeseen eikä hyvästä unesta ollut tietoakaan. Myös viime yönä tuli valvottua aamuyön pikkutunneille. Ihme kyllä, mutta en ole kuitenkaan tuntenut itseäni väsyneeksi päivisin! Varsinaisesti itse ottelut eivät jännitä tai pelota. Olotila on ennemminkin erittäin odottava!

Matkalaukku odottaa pakattuna eteisessä, kun lähdemme parin tunnin päästä kohti Helsinkiä sekä BJJ Finnish Open'eita, mistä on tulossa Suomen kaikista suurimmat arvokisat. Kahden päivän aikana Kallion urheiluhallissa nähdään 403 ottelijaa.

Eilen illalla tein vielä kevyen lenkin - kuitenkin niin, että tuli hiki - sekä venyttelin hyvin. Hiki tuli ensimmäiset hölkkäaskeleet otettuani, kun päälläni oli tuulipuvun alle sullottuna kolme vaatekerrosta. Iltapaino oli kilon yli vaaditun kisapainon, mikä on mielestäni hyvin. Kellon lyötyä eilen 16:00 en ole ottanut vettä kuin suun kostukkeeksi eikä vatsalaukkuni ole ruokaa nähnytkään. Viimeinen painonvetopäivä otti erittäin koville, mutta uskon, että lopussa kiitos seisoo. Perjantai-iltapäivänä huutava nälkä vaivasi minua niin, että vatsaan sattui - teki mieli vaan maata selällään lattialla.

Karjalanpiirakoita om nom nom 

Yht'äkkiä näläntunne kuitenkin katosi eikä olo ole muuttunut voimattomaksi. Oikeastaan oloni on tällä hetkellä todella hyvä. Vaikka näläntunne on poissa, mieliteot eivät ole. Kisaevääksi tein lapsuuteni herkkuruokaa liha-makaronilaatikkoa isoäitini reseptillä. Kävin myös hakemassa muutaman karjalanpiirakan ja ranskanleipää lähileipomosta. Myönnetään, Makuunista piti hakea vielä irtokarkkiSÄKKI, mutta löytyy minulta terveellisempiäkin eväitä kisapäivälle.

Tällä hetkellä olen 400 grammaa yli vaaditun kisapainon, mutta otteluuni on arvioiden mukaan n. 7 tuntia. Ottelut alkavat 12:00. Ennen minun painoluokkaani sinivöiset miehet ottelevat omissa sarjoissaan. Ensimmäisen otelluni numero on 128. Virallinen punnitus on n. 2-10 minuuttia ennen ensimmäistä ottelua, mutta kilpailualueella on testivaaka, missä voi halutessaan käydä tarkistamassa painonsa ennen h-hetkeä. Suunnitelmanani on käydä vaa'alla heti urheiluhallille päästyäni, tehdä tarvittavat toimenpiteet, minkä jälkeen keskitän kaiken energiani tulevaan otteluun valmistautumiseen. Kuulokkeet korville, hyvää musiikkia, pientä jumppaa ja fiilistelyä.

Nämä odottavat minua,
kunhan olen ensin selvittänyt tieni kisavaa'an ohitse ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.