17. huhtikuuta 2013

Resepti: lohi-katkarapuwokki

Viime viikolla tein yhden onnistuneimmista ruokakokeiluistani. Kisadieetin aikana tutut sekä turvalliset kanasalaatit sun muut alkoivat tulla korvista, minkä seurauksena syntyi tämä resepti.

Wok wok - rakkautta ensi maistamisella ;)

LOHI-KATKARAPUWOKKI (1 iso annos)
50g kylmäsavulohta
50g katkarapuja
200g kesäkurpitsaa
200g porkkanaa
voita paistamiseen
sipuli
4 valkosipulinkynttä
sitruunanmehu
limeä
suolaa
mustapippuria
korianteria
paprikajauhetta
kurkumaa

Raasta kesäkurpitsa sekä porkkanat. Paista vihannessuikaleita pannulla pienessä määrässä voita. Lisää katkaravut vihanneksien sekaan. Kuori ja pilko sipulit sekä lisää ne pannulle. Lisää sitruuna- ja limemehu sekä (haluamasi) mausteet. Suikaloi kylmäsavulohi ja lisää ne joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Tarkista suolan määrä ja lisää halutessasi vielä loraus sitruunamehua.

Terveellisempi ja maukkaampi
versio pastalle 

7 kommenttia:

  1. Tätä pitääkin kokeilla joskus! Ja tsemppiä kisaviikonloppuun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan! Oli nimittäin sen verran hyvää, että aion tehdä sitä dieetin ulkopuolellakin. Kiitos tsemppauksesta! :-)

      Poista
  2. Lisää reseptejä kehiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reseptejä tulossa BJJ Finnish Open'eiden jälkeen, kun pääsen toteuttamaan kaikkia ihania juttuja. :-)

      Poista
  3. Olisi mukava tietää että miten paljon mausteita pitäisi laittaa :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ikinä mittaa mausteita vaan laitan "mutu -tuntumalla". Aluksi laitan vähän, maistan, lisään, maistan uudestaan, lisään mausteita tarvittaessa jne. :-)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.