9. huhtikuuta 2013

Resepti: pinaatti-kalkkunamuffinit

Päivän ensimmäisellä aterialla muffinit
sekä kirsikkatomaatteja 

PINAATTI-KALKKUNAMUFFINIT
- 10 kananmunaa
- 150g raejuustoa (2%)
- 150g kalkkunaleikkelettä
- 200g tuoretta pinaattia
- 1tl leivinjauhetta
- suolaa
- mustapippurirouhetta

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Laita kaikki ainesosat tehosekoittimeen ja surauta niistä tasainen massa. Kaada seos silikoniseen muffinivuokaan. Paista uunin keskitasolla n. 30 minuuttia.

Nautitaan valitsemiesi lisukkeiden kanssa.

Pelottavan näköisten monsterimuffinien myötä kiireisimmätkään aamut eivät ala vatsa muristen, kun kaapissa on terveellistä, proteiinipitoista ruokaa saatavilla.

Arvot/ 100g: 110kcal P 13.6g H 0.5g R 5.9g K 0.7g

2 kommenttia:

  1. Huikeen näkösia muffineja :) Pitäiskin käydä ostaa muffinivuoka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä ostamassa, koska muffinit taipuvat monenlaiseen eri muotoon eivätkä aina ole epäterveellisiä niin kuin yleisesti ottaen luullaan! ;-)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.