3. huhtikuuta 2013

Tossua toisen eteen, hop hop

Terve vaan terve ;)

17 päivää Finnish Open'eihin - ei, en laske päiviä - enpä! Kisapainoon on vielä vähän matkaa, mutta olen täysin aikataulussa painonpudotuksen suhteen.  Viime perjantaina kävin Optimal Performancen toimistolla Tampereella Sannan mitattavana. Kahden viikon aikana olimme menneet hurjasti eteenpäin, eli tekemämme muutokset olivat oikein osuvia. Emme tehneet muutoksia ruokavaliooni, koska paino on pudonnut hyvällä vauhdilla, mutta mietimme kuitenkin varasuunnitelmia sen varalle, mikäli painonputoaminen pysähtyykin syystä tai toisesta.

Pääsiäisviikonloppuna olin pari päivää maaseudun rauhassa rentoutumassa, mutta täysin lepäämiseksi ei eloni sentään mennyt. Kaksi lenkkiä, sekä lyhyempi että pidempi, tuli heitettyä keväisissä maalaismaisemissa auringon lämmittäessä selkää - ai, että mikä fiilis! Myös voima- ja räjähtävyysharjoituksen tekeminen onnistui kotioloissa: mm. steppilaudan virkaa toimitti matala lasten jakkara ja räkkileukoja voi vetää keittiön työtason reunasta kiinni pitäen. Kävin myös purppuravyö Severin kanssa painimassa viiden BJJ Kouvolan kaverin kanssa. Kymmenen 4 minuutin erää, eli 40 sparriminuuttia. Miinuskaloreista huolimatta treenit ovat kulkeneet erinomaisesti, ei hapotusta tai vastaavaa.

Keittiövaa'an ollessa pari päivää kotona pölyttymässä paino pääsi nousemaan (nestettä?), mutta nyt se on taas samoissa lukemissa, ellei vähän alempanakin, kuin lauantaiaamuna. Minulle on vielä älyttömän vaikeaa arvioida ruoan määrä silmämääräisesti, minkä vuoksi keittiövaaka pysyy käytössäni, ettei samanlaisia ylilyöntejä pääse enää syntymään. Ylilyönneillä tarkoitan ruoan määrän kasvua, EN herkkujen syömistä! Taisi muuten olla ensimmäinen pääsiäinen, kun en syönyt ainuttakaan suklaamunaa - suosikkini on Fazerin Mignon. Olisikohan niitä vielä myynnissä kilpailuiden jälkeen? :oops: Suklaamunat pysykööt kaupassa, koska nyt painetaan sata lasissa nämä viimeiset päivät ennen kisoja. Nyt mennään eikä meinata!

Todellisuudessahan kuvien ottaminen on hieman haastavaa,
koska kuvaan haluaa aina myös rakas tyttäreni :D

8 kommenttia:

 1. Niin pirteitä kuvia :) Paljon tsemppiä sulle, odottelen lisää ruokapostauksia, kun vaan ehdit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minkälaisia ruokapostauksia toivoisit minun tekevän? :-)

   Poista
  2. Ihan kaikenlaisia :D Ruokapäiväkirjatyyppisiä tai ihan mitä vaan :)
   Mielenkiinnolla luen kaikki.

   Poista
  3. Selvä juttu! Voisin vielä ennen kisoja tehdä yhden ruokapäiväkirjan, esimerkiksi painonvetoviikolta 8 vrk ennen kisoja. Sitten teen myös herkkupostauksen kisojen jälkeen! :-)

   Poista
  4. Kiva juttu, jään odottelemaan :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.