15. kesäkuuta 2013

"ETIÄPÄIN", sanoi mummo lumessa

Torstaina kävin Tampereella Optimal Performancen Sannan luona. Katsoimme yhdessä Sannan kanssa verikokeideni tuloksia. Kilpirauhasarvot ovat tosiaan yleisten suosituksien sisäpuolella, mutta voisivat ilmeisesti olla paremmatkin. Johtuvatko nämä sitten kisadieetistä vai olivatko arvot heittäneet häränpyllyä ennen sitä on suuri arvoitus - tarkkailemme tilannetta. Toistaiseksi pelaamme sekä lisäravinteiden (kiitos Solgar Nordic!) että ruoan avulla, mutta varmuuden vuoksi olen varaamassa syksyksi vastaanottoaikaa kilpirauhasvaivoihin erikoistuneelle lääkärille. Jos olo paranee entisestään, kuten se on vähitellen alkanut tehdä, aika perutaan. Jonot erikoistuneelle lääkärille ovat kuukausien pituiset, minkä vuoksi aika olisi hyvä saada nyt, mikäli syksyllä meinaa hänen vastaanotollaan istua.

Hiusten värikin vaihtui
kaiken rytinän keskellä

Teimme myös BioSignature -mittauksen, mikä kertoi painon nousseen useita kiloja, mutta samanaikaisesti lean mass oli kasvanut 1,7 kilolla. Erityisesti insuliinipisteet, lonkka sekä napa, olivat kasvaneet. Tämän huomattuamme suunnittelimme hiilihydraattien siirtoa enemmän treenien ympärille eikä jokaiselle aterialle, jotta keho hyödyntäisi ne parhaimmalla mahdollisella tavalla eikä varastoisi niitä mm. jenkkakahvoiksi.

Täytyy myöntää, että vaa'an lukema sai minut hetkellisesti murheen murtamaksi eikä itku ollut kaukana, kun suunnittelimme Sanna -valkun kanssa tulevaa. Typerää, tiedetään, mutta ihmismieli tekee välillä temput, vaikka sisimmässään tietäisi, millä asioilla nyt oikeasti on merkitystä. Vaa'alle astun seuraavan kerran heinäkuun lopulla, kun tapaamme uudestaan Sannan kanssa. Siihen asti nautin treeneistä (kun ne nyt ovat alkaneet kulkea), syön riittävästi sekä ennen kaikkea puhtaasti - yksi herkkupäivä/ -ateria viikossa sallittakoon!

Treenit tosiaan kulkevat paremmin kuin koskaan aikaisemmin. BJJ:ssa riittää kehitettävää, mutta iloitsen siitä, että kykenen painimaan täysillä voimilla. Kuntosalin puolella voimatasot ovat nousseet huomattavasti ja jokaisessa treenissä saa lisätä malmia tankoon.

Positiivisella asenteella etiäpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.