6. kesäkuuta 2013

Kissanpäiviä

Lomaviikko teki hyvää niin keholle kuin sielullekin - nyt on vähän enemmän energiaa! Loppuviikosta kävin tekemässä kevyen treenin kuntosalilla: kyykkyä, rinnallevetoa sekä erilaisia boxihyppyjä. Viikonloppuna otin vielä rennosti, mutta maanantaina palasin takaisin arkirutiineihin.

Lomalla tuli vietettyä Tofu -kisun tavoin kunnon kissanpäiviä:
ruokaa ja lepoa :)

Optimal Performancen uusimman 19/20 -videon vasta katsoneena päätin ottaa heidän vinkistä vaarin - haha, mikä sanonta by the way! Pointtina oli, että aina voi syödä sekä terveellisesti että monipuolisesti, mikäli muuhun ei kykene.

Menneenä viikonloppuna tuli tosiaan syötyä sitä sun tätä eivätkä kaikki valinnat olleet hyviä. Uuden viikon alkaessa olen kuitenkin palannut ruotuun - olo parani samantien monella eri tasolla! Ravinnolla on todistetusti merkitystä.

Tulevaisuudessa olen päättänyt kilpailla ylemmässä painoluokassa. Ainakin näin kilpailu-uran alkutaipaleella ylempi painoluokka mahdollistaa olennaiseen, eli painimiseen, keskittymisen. Jonin kanssa laitamme lihatalkoot pystyyn, etten olisi kuin pakkasen raiskaama pulkannaru vaan saataisin kroppaan vähän lihasmassaa eivätkä kilpasisaret ainakaan kokonsa puolesta päihittäisi minua.

Lajitreenin pariin suunnittelin palaavani tänä iltana, mutta epäonnekseni treenit olikin peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Hey, come on people kyllä kesälläkin pitää treenata!

Tänä aamuna kävin kuulemassa viime viikkoisten verikokeideni tulokset lääkärikeskus Mehiläisessä. Verikokeiden mukaan kaikki näytti olevan kunnossa eikä syytä huoleen ole. Oireeni ovat/ olivat mitä todennäköisemmin stressiperäisiä. Sekä työ, liikunta että lepo on saatava balanssiin eivätkä ylilyönnit suuntaan tai toiseen ole tervetulleita. Sen kuuluisan kultaisen keskitien hahmottaminen ei vaan aina ole kovin helppoa.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että päädyit siihen ylempään painoluokkaan. :) Oot niin paljon naisellisemman ja jotenkin jopa terveemmän näkönen kun vähän enempi massaisempi oot. Ihan hirmuisen pieni kun kisoja ennen olit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, näin on PALJON parempi monella tapaa. :-)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.