10. kesäkuuta 2013

Selkäsaunasta viis

Viime viikolla sain Jonilta uuden treeniohjelman, minkä avulla pitäisi saada lihasmassa kasvuun. Ohjelmalla väännetään seuraavat neljä viikkoa, minkä jälkeen ohjelmaa päivitetään jälleen. Treeniohjelma on kieltämättä raskas, mutta näin pitäisi sen kyljyksen tarttua tähän kroppaan. Vaikka yritämmekin saada minulle enemmän lihasmassaa, treenit kuntosalilla ovat edelleen sellaisia, mitkä tukevat/ täydentävät BJJ:a eivätkä häiritse painimista.

Tänään tein - en niin näyttävän - comebackin tatamille, missä sain ruskeavyö Santerilta sekä sinivöiseltä Simolta elämäni selkäsaunan. Selkäsaunasta viis, koska minulla oli ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon kunnolla voimia painia. Olo ei ollut vetelä, voimaton tai nuutunut! Uskomatonta kuinka hyvä mieli tuosta aamuisesta sparritreenistä tulikaan.

Olen nyt viikon verran syönyt puhtaasti sekä ennen kaikkea riittävästi, koska paluu normaaliin treenirytmiin on alkanut. En tietenkään heti samalta istumalta aloita treenaamaan samalla volyymilla kuin aikaisemmin vaan porrastetusti nostan treenien määrää. Jokaisella aterialla syön vatsani täyteen ilman ruokavaa'alla kikkailua. Keskityn vain siihen, että syön puhtaasti, terveellisesti ja monipuolisesti.

Pinaattibroileria salaattipedillä 

Tällä tavoin syöden minulla on todella hyvä olla. Liika ruoan (sekä itsensä) punnitseminen aiheuttaa vain harmaita hiuksia. Yhtään en osaa sanoa mihin suuntaan painoni on mennyt viime aikoina, koska en tosiaan ole käynyt vaa'alla moneen viikkoon. Seuraavan kerran aion astua vaa'alle tämän viikon torstaina, kun menen Tampereelle Sannan luokse BioSignature -mittaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.