4. heinäkuuta 2013

Elävien kirjoissa

Kesä, herkut ja kotikonnut :)
Päivystyksestä päästyäni menin hakemaan selkärepullisen reseptilääkkeitä taudin - minkä lie - selättämiseksi. Ainakin kipulääkkeet ovat auttaneet eikä antibiooteistakaan ole mitään pahaa sanottavaa. Olo on tuhat kertaa parempi kuin loppu-/ alkuviikosta. Tässähän tuntee ihan olevansa elossa.

Viimeisimmät näyte-/ testitulokset eivät ole vielä saapuneet, mutta onnekseni olo on huomattavasti parempi. Tuntuu sanoinkuvaamattoman hyvältä, kun kivut ovat poissa, minkä lisäksi olen pystynyt syömään lähestulkoon normaalisti. Muutama päivä menikin lähestulkoon syömättä sekä sosekeitoilla, mutta nyt kiinteä ruokakin pysyy sisällä.

Ellu ruoka!

Syyskuun ensimmäinen päivä Jyväskylässä on brasilialaisen jujutsun NLO World Championships, mihin olen päättänyt osallistua. Kuten aikaisemmin olen kertonut, ilmoittauduin yhtä ylempään painoluokkaan kuin missä kilpailin Finnish Openeissa. Nyt täytyy vaan toivoa, että pääsen pian taas treenaamaan, koska kylmiltään en aio moiseen osallistua.

Pari viikkoa totaalilepoa on tehnyt hyvää, mutta samanaikaisesti se vetää mielen matalaksi - olisi niin kiva päästä tekemään niitä juttuja, joista oikeasti tykkää! Painimaan hikisenä tatamille ja kyykkäämään kuntosalille isot romut tangossa... haaveissa vainko oot mun... - ja nyt kaikilla soi iki-ihana Riki Sorsa päässä.

Luulen, että pian pääsenkin toteuttamaan haaveeni treenaamisesta ellei lääkärisedällä ole kerrottavanaan ikäviä uutisia, mutta pysytään positiivisina siihen asti kunnes viralliset tulokset saapuvat. Toistaiseksi diagnoosina on suolistotulehdus.

2 kommenttia:

  1. Voi kökkö minkä taudin oot itselles napannut, toivottavasti menee pian lääkkeillä ohi! :(

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.