9. heinäkuuta 2013

Lomalaitumilta takaisin kaupungin sykkeeseen

Facebookissa kerroinkin muutama päivä sitten, että erittäin epämiellyttävät vatsa-/ suolisto-oireeni olivat kambylobakteerin aiheuttamia. Kambylobakteerin voi saada mm. huonosti pestyistä vihanneksista tai raa'asta broilerista. Tiedä sitten mistä minä moisen pöpön sain. Lisää bakteerista voit lukea täältä! Aloitettuani uuden, entistä vahvemman, antibioottikuurin ovat lähestulkoon kaikki oireet kadonneet.

Bakteeri vei sen verran voimia, etten ole kyennyt vielä treenaamaan kunnolla. Tänä iltana olen päättänyt käydä kevyellä lenkillä, mutta huomenna on päästävä painimaan.

Kesä-Ellu :)

Kahden viikon kesälomani päättyi, kun palasin maanantai-iltana töihin. Sairastamisesta huolimatta kesälomani oli varsin onnistunut. Sain levätä, nauttia auringosta sekä tyttäreni valloittavasta seurasta. Kesälomalla latasin akut täyteen positiivista energiaa niin perheen kuin ystävieni seurassa. Yökerhon tanssilattiallakin tuli näyttäydyttyä, minkä lisäksi loman lopettajaisia vietettiin ystäväporukalla Sysmän kesämökillä.

Vaikka lomalla oli äärimmäisen mukavaa, on myös hienoa palata takaisin arkeen. Sitä paitsi, eihän tässä ole enää kuin viisi viikkoa seuraavaan kolmen viikon kesälomapätkään. Arkipäivissä on kuitenkin oma glamourinsa, kun tietää täsmälleen milloin on töissä, milloin treenaamassa tai milloin rakkaimpiensa kanssa. Horoskooppi taitaa pitää aika hyvin paikkansa omalla kohdallani: "Hän on elämää ja asioita arvioiva tyyppi, erittelevä, yksityiskohtainen ja kirjaimellinen. Neitsyt pyrkii toiminnan tehokkuuteen, vikojen ja puutteiden ja häiriöiden poistamiseen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.