10. heinäkuuta 2013

Maailman paras proteiini & kesäsmoothie

Whey to go -proteiinijauhe,
makuna herkullinen vanilja ;)

Ennen kambylobakteerin hyökkäystä olin saanut yhteistyökumppaniltani Solgar Nordicilta sponssipaketin, mikä sisälsi mm. heidän uutta heraproteiiniaan. Heti ensipuraisulla proteiinivalmiste vaikuttaa erittäin hyvältä! Maku on pehmeä eikä se maistu yhtään keinotekoiselta niin kuin useimmat heraproteiinit maistuvat. Lisäpisteitä Whey to go -heraproteiini saa siitä, että siinä käytetty maito on peräisin lehmistä, joille ei ole annettu synteettisiä kasvuhormoneita, minkä lisäksi tuote on gluteeniton. Tuotteeseen on myös lisätty L-glutamiinia sekä BCAA -aminohappoa.

Kesän herkkuhetkiin 

Tänä aamuna tein tuttuun tapaan smoothien välipalaksi työvuoron päätteeksi nautittavaksi ennen kuin menen treenaamaan. Solgar Nordicin heraproteiini löi kaikki aikaisemmat kokeilemani -proteiinit laudalta, mitä tulee smoothien makuun. Kesäsmoothiessani todella maistui aito vanilja eikä esanssi!

KESÄSMOOTHIE
- 25g Whey to go -heraproteiinia (vanilja)
- macajauhetta
- ashwagandhajauhetta
- chiasiemeniä
- mangokuutioita (pakaste)
- muutama iso mansikka
- ½ banaani
- vettä

Kaikki blenderissä sekaisin sur rur rur ruu - valmis! Ja ei muuta kuin taivaallisen hyvää smoothieta ääntä kohti.

Whey to go -proteiinijauhetta voit ostaa luontaistuotekaupoista kautta maan, esimerkiksi hyvin varusteluista Life -myymälöistä.

2 kommenttia:

  1. Oon sairastanut myös kampylobakteerin vuoksi. Reilu viikko oksentamista, huh-huh. Sairastin Tansaniassa. Se meni sit ohi - onneks. Aika kenkku bakteeri. En tiedä, mistä sen sain. - Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä erittäin kenkku bakteeri. Onneksi lääkkeet tehosivat nopeasti!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.