16. heinäkuuta 2013

Nyt drillataan!

Viime viikosta lähtien olen päässyt uudestaan painimisen makuun. Kuten arvata saattaa, ensimmäiset painit olivat varsin nihkeitä enkä ollut koskaan taputtanut niin usein kuin viime viikon paineissa. Tämä viikko alkoi erinomaisilla purppuravöisen Aleksi Toivosen vetämillä treeneillä. Tavanomaisten lämmittelyiden lisäksi painimme kaksi 5 minuutin erää, mutta muutoin drillasimme kolmea eri tekniikkaa, mm. kiss of the dragonia.

Ruokavalion mukaisesti syöminen on ollut uskomattoman vaikeaa viime aikoina. Välillä olen saattanut syödä liian vähän, mikä kostautuu muutaman päivän sisään liian suurilla aterioilla sekä väärillä valinnoilla. Vatsa on ollut todella herkkä kampylobakteerista toivuttuani, mikä on lisännyt vaikeusastetta. Tuntuu ettei ruoka imeydy kunnolla ruoansulatusentsyymeistä huolimatta, minkä lisäksi keho kerää ylimääräistä nestettä itseensä - posket ovat kuin pullasorsalla eivätkä sormukset mahdu sormiin.

Nöyränä kohti seuraavaa tavoitetta:
NLO World Championships ;)

Viime viikolla uskaltauduin pitkästä aikaa hyppäämään vaa'alle. Yllätyksekseni paino oli pysynyt lähestulkoon samoissa lukemissa kuin missä se oli viimeksi BioSignature -mittauksessa käydessäni. Vaatteiden paremman istuvuuden vuoksi olin kuvitellut painon tippuneen pari kiloa, mutta olin väärässä. Aina voi toivoa, että olisin onnistunut kartuttamaan lihasmassaa Jonin laatiman painonnostotreenin ansiosta, mutta tämän pääsee näkemään vasta 1½ viikon kuluttua, kun menen käymään Tampereella OP:n toimistolla. Tuolloin luvassa tuttu BioSignature -mittaus sekä Jonin painonnostokoulu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.