24. elokuuta 2013

Onnellinen, tasapainoinen ja terve, minä

Viikon kuluttua kilpailen Jyväskylässä NLO World Championchipseissä, kavereiden kesken Naamalukossa. Näihin kilpailuihin valmistautuminen on mennyt omalla painollaan ilman stressiä. On ollut päiviä, jolloim kroppa on ottanut treeniä hyvin vastaan eikä palautumisessa ole ollut ongelmia, mutta on ollut myös päiviä, jolloin kahvikupin nostaminenkin on ottanut voimille.

Hetken ehdin miettiä, että peruisinko osallistumiseni, mutta pääsääntöisesti vointi on tuntunut kuitenkin hyvältä. Kilpailen, koska haluan haastaa itseni sekä tarkistaa kuinka opettelemani tekniikat toimivat tositilanteessa vai toimivatko ollenkaan. Brasilialainen jujutsu on minulle ennen kaikkea harrastus, minkä parissa vietän aikaa juuri niin kauan kuin se tuntuu hyvältä. Teen tätä rakkaudesta lajiin, halusta kehittää itseään ja liikunnan ilon vuoksi.

Solgarilta saamani lisäravinteet, kuten lakritsinjuuriuute ja jodia sisältävät Kelp -merilevätabletit ovat varmasti omalta osaltaan auttaneet vointini paranemisessa. Nämä tuotteet ovat nimittäin erinomaisia kilpirauhasen tukijoita! Myös seleeni on tullut täydentämään lisäravinnevarastoani.

Kesäloma Munamankeli, pilvipouta, nuotio, maalaismaisemat

Perjantaina sain vihdoinkin viime viikkoisten verikokeideni tulokset työterveyslääkäriltäni. Pakko myöntää, että minua hieman jännitti mihin suuntaan kilpirauhasarvoni olivat menneet kuluneiden kuukausien aikana. Arvot olivat edelleen viitearvojen sisäpuolella, mutta lähellä ala- tai ylärajoja.

Tuloksien kanssa menen viikon kuluttua Helsingin Itäkeskuksen Mehiläiseen Vilho Aholan vastaanotolle. Ahola on perehtynyt nimenomaan funktionaaliseen lääketieteeseen, vatsa- ja suolisto- sekä kilpirauhasvaivoihin. Haluan saada asioihin perehtyneeltä lääkäriltä mielipiteen, koska mäkihyppykaupungissa yksikään lääkäri ei ole ottanut oireitani vakavasti - on vain kehoitettu ottamaan rennommin sekä tyrkätty masennuslääkeresepti kouraan.

Tällä viikolla olen siirtynyt onnistuneesti kesälomatunnelmaan maaseudun rauhassa. On treenattu, levätty, nautittu elosta! Vaikka kehon hyvinvointi tuottaa toisinaan harmaita hiuksia, olen kiitollinen, että olen tässä pisteessä. Pisteessä, missä etsin mieltäni vaivaavia kysymyksiä yhdessä Optimal Performancen ammattitaitoisten sekä ennen kaikkea sydämellisten valmentajien kanssa. Kulunut vuosi on ollut suurten oivalluksien aikaa - enää en etsi oikotietä onneen tai tavoittele tiettyä digitaalivaa'an lukemaa. Kiitos Joni, Sanna ja koko OP:n loistava valmennustiimi!

Kohti uusia tavoitteita

Tavoitteena onnellinen, tasapainoinen ja terve, minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.