29. elokuuta 2013

Vatsanväänteitä ja kisapohdintaa

Tiistaina olin ensimmäisen kerran kokeilemassa miltä treeni tuntuu, vaikka flunssa ei ollutkaan, eikä ole vieläkään, täysin parantunut. Olo tuntui hyvältä eikä seuraavana päivänäkään olo ollut yhtään sen huonompi mitä aikaisemmin. Tästä innostuneena kävin myös keskiviikkona sekä tänä aamuna treenaamassa, tai lähinnä hakemassa tuntumaa viikonlopun kilpailuihin.

Illan leikkipuistoreissulla irtosi pieni hymy,
vaikka vatsa oli ihan tulessa :-?

Painoluokassani, valkovöiset -69kg, on minun lisäkseni viisi muuta, eli optimaalisessa tilanteessa tiedossa on 3 ottelua. Myös treenikaverini Mona kilpailee samassa painoluokassa - sovittiin, että finaalissa nähdään! ;) Muut ottelijat ovat minulle entuudestaan tuntemattomia enkä ole ottanutkaan heistä selvää ilmottautumisen sulkeuduttua. Otteluun kun lähdetään aina voitto mielessä, oli vastassa kuka tahansa.

Jännitystä ei ainakaan toistaiseksi ole ilmassa, pieni polte päästä tatamille on kyllä olemassa, mutta paineita tmv. ei yhtään. Asetin itselleni viime huhtikuussa Finnish Openeihin sen verran kovat tavoitteet, ettei tämä kilpailu tunnu miltään siihen verrattuna.

Iltapäivästä lähtien olen (taas) kärsinyt älyttömän kovista vatsanväänteistä. Eilen oli hyvä päivä vatsan suhteen, mutta tänään on ollut ongelmia, vaikka lähestulkoon samat ruoatkin tuli syötyä niin tänään kuin eilenkin. Alkaa vähitellen hymy hyytyä meikäläiselläkin, vaikka oon yrittänyt pysyä mahdollisimman positiivisena sattui masuun kuinka paljon tahansa, 'kele.

2 kommenttia:

  1. Miten sun kisat meni? Kiva blogi, mukavaa käydä lukemassa kuulumisiasi. Onnea tuleviinkin koitoksiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusimmassa merkinnässä tietoa menneistä kisoista: http://ellujumppaa.blogspot.fi/2013/09/nlo-world-championships-2013.html

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.