9. syyskuuta 2013

NLO World Championships 2013

Syyskuun ensimmäisenä päivänä kilpailin NLO:ssa, eli tutummin Naamalukossa Jyväskylässä.

Ensimmäisenä sain vastaani jyväskyläläisen Laura Rättyän. Aloitin ottelun hakemalla hyvät gripit sekä vetämällä full guardiin, mistä lähdin rakentamaan triangelia. Laura onnistui kuitenkin puolustamaan lopetusyritykseni erinomaisesti. Muutaman kerran oli lähellä, että Laura olisi päässyt selkään, mutta onnistuin palauttamaan tilanteen takaisin full guardiin sekä yrittämään uudestaan triangelia, mutta lopulta Laura vei ottelun pistein.

Kisakokemusta sain roppakaupalla, vaikka menestystä ei tullutkaan. Olen iloinen, että lähdin ottelemaan ja erittäin tyytyväinen siihen, että nämä kilpailut menivät paremmin kuin huhtikuussa olleet BJJ Finnish Openit.

Harvinaisen tyylikkäitä mitaleja olisi ollut tyrkyllä ;)
© Karin Gren

Ylempi painoluokka -69kg tuntui minulle sopivalta eikä tarvinut huolehtia painonvetoon liittyvistä asioista. Painonveto onkin toistaiseksi pannassa epäselvän terveydentilani vuoksi. Seuraavat kilpailuni ovat lokakuun alussa - GB Gym Tournament 14 kilpaillaan 12. lokakuuta Helsingissä. Lähdetäänpäs tekemään töitä seuraavaa koitos kirkkaana mielessä.

3 kommenttia:

  1. Olisikohan kuuluisasta homeopaatti Jouni Jämsästä apua sulle. Ottaa vastaan Lahdessa Launeella Tanhutie 12...?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.