30. syyskuuta 2013

Voimaannuttava tekijä

Viime viikolla elin täysin niin kuin ei (minun mielestäni) pitäisi. Toisin sanoen tein töitä kellon ympäri kahden-kolmen tunnin yöunilla. Sairasloma-aalto on iskenyt työyhteisöömme, minkä vuoksi ylimääräiset työtunnit ovat paukkuneet. Työtahti on ollut mieletön, mutta kyllä se palkkapäivänä pistää hymyilyttämään, kun peruspalkan lisäksi saa vähän ylimääräistä. Rahassa ei voi kuitenkaan mitata kaikkea, minkä vuoksi olenkin kieltäytynyt uusista lisävuoroista. Aika perheen kanssa on ollut kortilla, mitä paikataan nyt vapaapäivien aikana.

Kuten arvata saattaa, harrastuksetkin ovat olleet poissa kuvioista menneellä viikolla. Onneksi työni on myös fyysisesti raskasta eikä meno ole ollut totaalisen vetelää.

Yksi suosikeista: appelsiinilla maustettu valkoinen tee

Tämän illan olen päättänyt viettää perheen seurassa, mutta huomenna palaan takaisin tatamille, mistä toivon saavani lisävoimia alkavaan työputkeen. BJJ on ollut minulle alusta alkaen voimaannuttava tekijä, mikä auttaa pysymään mukana lapsiperheen arjen vuoristoradassa. Totta kai asetan itselleni tavoitteita myös harrastuksissa, mutta ne eivät ole elämäni ykkösprioriteetti. Onneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.