19. syyskuuta 2013

Vuosi lisää mittariin

Viime viikonloppuna tuli yksi vuosi lisää tämän neidin, anteeksi rouvan, mittariin. 24 -vuotissyntymäpäivääni vietin sekä perheen että ystävieni kanssa. Kotona minulle valmistettiin suosikkiruokaani kautta aikain, eli sushia. Sushin kanssa nautin Uuden Maailman (Yhdysvallat) puolikuivaa valkoviiniä, mikä oli valmistettu riesling -rypäleestä. Tämän kaltaiset puolikuivat, erittäin hapokkaat viinit sopivat erinomaisesti sushin kanssa. Illan päätteeksi pääsin vielä pyörähtämään tanssilattialla ystävien kanssa.

Vaikka kaupungin yöelämässä oli kivaa hyvässä seurassa, tunsin oloni epämukavaksi hetkittäin. Jonottaminen yökerhoon, liian humalassa olevat ihmiset → ahdistus. Aikanaan yöelämässä tuli vietettyä aikaa useimminkin, mutta viime vuosina tuo on vähentynyt merkittävästi. Tällä hetkellä valitsen mielummin koti-illan kuin kostean illan baarissa. Yhdelle tai kahdelle viinilasilliselle voin lähteä istumaan pubiin tai vastaavaan, mutta yökerhot on toistaiseksi minun osaltani nähty.

Hiustenkasvatus tuottaa tulosta:
saan pikku ponnarin jo! :)

Olen treenannut kerran päivässä, koska tällä hetkellä voimat eivät riitä enempään. Pääasia, että pystyn tekemään edes tämän verran. Yksi lepopäivä viikossa pitää mielen virkeänä enkä väsy liikaa! Sekä vuorotyö että perhe-elämä tuovat omat haasteensa kuvioon, mutta loistava yhteistyö isimiehen kanssa mahdollistaa meidän molempien harrastukset.

Ruokavalio on pysynyt puhtaana viikonlopun synttäriherkuttelua lukuunottamatta. Tällä hetkellä keho ei edes kaipaa cheat dayta vaan huutaa puhdasta konstailematonta ruokaa! Ruokavaakaa en ole käyttänyt aikoihin, en ole käyttänyt kalorilaskuria saatika punninnut itseäni - who cares, näin on hyvä.

 Kahvia ja mango-mansikkasmoothie ennen työvuoroa
Smoothiessa lisäksi Solgarin heraa, macaa, ashwagandhaa sekä vettä

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.