10. lokakuuta 2013

Resepti: avokaado-katkarapukeitto

Pari päivää sitten valmistin itselleni lounaaksi ehkäpä maailman parasta avokaadososekeittoa, mihin lisäsin vielä katkarapuja tyydyttämään proteiinintarpeeni.

Katkaravut keittoon hukkuneina
NAMMM 

AVOKAADO-KATKARAPUKEITTO (1 annos)
1½ avokaadoa
sipuli
250g maitorahkaa
iso kourallinen katkarapuja (pakaste)
oliiviöljyä
mausteita

Ensimmäiseksi kuori avokaadot sekä poista kivet niiden sisältä. Laita sekä avokaadot että maitorahka tehosekoittimeen ja soseuta ne tasaiseksi massaksi. Kuori ja paloittele sipuli, minkä jälkeen kuullota sipulisilppua kattilassa yhdessä oliiviöljyn kanssa. Lisää katkaravut sekä avokaado-rahkaseos. Keitä miedolla lämmöllä, mausta mielesi mukaan ja nauti. Itse käytin mausteina mm. ruususuolaa, mustapippurirouhetta sekä Herbamare -yrttisekoitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.