29. lokakuuta 2013

Hyvää ruokaa liikkumattomuuden keskellä

Perus-Ellu
Täällä ollaan, vaikka blogi ei päivity samanlaiseen tahtiin kuin aikaisemmin. Syksyn sairastelukierre alkaa vähitellen helpottaa - * kop kop, koputtaa puuta * 

Yhteistyökumppani Solgarin vitamiineilla oli varmasti osuutta asiaan, että olen lopulta pääsemässä takaisin kiinni normaaliin elämään. Viime viikolla tuli nimittäin otettua tuplamäärät niin D3 - ja C -vitamiinia, sinkkiä kuin magnesiumiakin. Kokeilin myös kaneliuutetta, minkä kerrotaan auttavan nimenomaan flunssan hoidossa.

Tatamille en ole vielä uskaltanut lähteä kokeilemaan onneani parannuttuani. Sunnuntaina comebackiin olisi hyvä mahdollisuus tytöille suunnatuissa treeneissä.

Vaikka en ole päässyt harrastamaan liikuntaa suunnitelmien mukaan, olen pystynyt syömään terveellisesti. Jos ei voi liikkua, aina voi syödä terveellisesti ja edesauttaa parantumistaan. Aamut ovat alkaneet mustikka-vihersmoothiella tai vaihtoehtoisesti munakkaalla. Ruoaksi olen valmistanut milloin mitäkin, kuten täytettyjä paprikoita, kesäkurpitsalasagnea, kana-kookoskeittoa, kana- ja tonnikalasalaattia. Niin ja teinhän minä yksi päivä kotitekoisia burgereita ja lantturanskalaisiakin! Jopa (porkkana)sämpylät pyörittelin itse omin pikku kätösin.

Päivän ensimmäinen ateria


Mustikka-vihersmoothie mums!

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.