6. marraskuuta 2013

Paistaa se päivä risukasaankin ... vielä joskus!

Tässä mie nyt oon

En oikein (taaskaan) tiedä mistä aloittaisin tämän merkinnän. Tämän pitäisi olla treeniblogi, mutta tavoitteellinen treenaaminen ei ole ollut ykkösprioriteettini viime aikoina. Edelleen tulee harrastettua liikuntaa 5-6 kertaa viikossa, mutta kilpailuihin valmistavaa treeniä en ole valitettavasti päässyt tekemään. Kahden viikon kuluttua on BJJ:n SM -kilpailut, mutta minä en valitettavasti niihin pysty osallistumaan. Kilpailusuoritus nostaa sykkeet korkealle, mikä ei tee tällä hetkellä hyvää keholleni. Lähdetään sitten kannustamaan seurakaverini Lahden Gentailta sekä mieheni voittoon!

Kilpirauhaslääkärini V. Ahola oli vielä reilu viikko sitten syyslomalla, eli edelleen saan odottaa tutkimustuloksia, mitkä menivät tutkittaviksi valtameren ylitse Yhdysvaltoihin asti. Suomessa tehdyt verikokeet kertoivat muutamien vitamiinitasojen olevan selvästi alle suositusten, minkä vuoksi minulla on edelleen rautakuuri päällä ja olen alkanut syömään B12 -vitamiinia. Vitamiineissa luotan yhteistyökumppanini Solgarin tuotteisiin 100%:sesti! 

Lue siitä!

Vatsan toiminta aiheuttaa edelleen päänvaivaa eikä ratkaisua tunnu löytyvän, vaikka olemme Sanna -valkun kanssa kokeilleet lähestulkoon kaikkea. Vatsa ei ole enää niin kipeä kuin alkusyksyllä, mutta ei kuitenkaan toimi niin kuin pitäisi. Olemme Sannan kanssa päättäneet ettemme lähde tekemään enää muutoksia ennen kuin pääsen uudestaan Aholan vastaanotolle, kunhan saan tarvitsemamme tutkimustulokset valtameren takaa takaisin Suomeen.

Ruokavalio on pysynyt sekä terveellisenä että monipuolisena, vaikka terveydentilani onkin heittänyt härän pyllyä pian puoli vuotta. Herkuttelen, mutta huomattavasti vähemmän kuin aikaisemmin enkä tunne morkkista kerran viikossa syödystä mustikkapiirakan palasta tai Ben & Jerry's annoksesta. Nykyään pystyn myös kokoamaan ruokavalioni ilman, että katson kaiken printatulta A4:lta vaan kaikki valinnat tulevat luonnostaan omasta selkärangasta!

Kiitos Optimal Performance, kiitos Solgar Nordic - kyllä täältä vielä noustaan! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.