2. joulukuuta 2013

BJJ SM -kilpailut 2013

Toissa viikonloppuna kilpailtiin BJJ:n SM -kilpailut Helsingissä. Seurani Lahden Gentai saavutti itselleen 20 seurapistettä. Kultaa taistelivat Jaakko Näveri miesten -64kg:n painoluokassa ja Tuomo Virtanen valkovöisten alle 82,3kg:n sarjassa.Ville Isokoski otti prossia miesten -64 kiloisissa. Myös Emilia Tuukkanen toi kotiin pronssimitalin naisten Eliten avoimessa painoluokassa.

Tuomas Tammilehto (sininen gi) VS. Severi Nenonen

Kaikista iloisin olen mieheni Severin (Barreto Lahti) suorituksesta viikonlopun aikana. Hän otteli lauantaina miesten Eliten -70 kiloisten painoluokassa. Finaalissa hän sai vastaansa tuttuakin tutumman kilpakumppanin Tuomas Tammilehdon Oulun Kamppailuklubilta - ottelu päättyi nilkkalukkoon Severin eduksi! Kultamitali kaulaan sekä SBJJL:n tukipaketti EM -kisoihin Lissaboniin.

Jee, saimme kotiin "toisen" shakerin :D

Suomen kovimmat naiset 2013

Otteluita katsellessani koin lievää katkeruutta, koska minä en ollut tatamilla. Kilpirauhasen ongelmien lisäksi elämässäni on tapahtunut yllätyksellinen käännekohta, minkä vuoksi tulen palaamaan tatamille vasta ensi vuoden puolella.

Ylihuomenna, eli keskiviikkona minulla on kilpirauhaslääkärini Vilho Aholan soittoaika. MDD:n kautta teetetyt Yhdysvaltoihin asti tutkittavaksi menneet verikokeet sekä sylkitesti ovat lopultakin valmistuneet sekä palanneet takaisin Suomeen. Sain tulokset myös kotiosoitteeseeni, mutta en lähde spekuloimaan mitään ennen kuin olen keskustellut Aholan kanssa. Sen verran voin kertoa, että en minä ainakaan luulosairas ole, vaikka muutamat ovat niin epäilleetkin.

Kuvat: © Juuso Harma

2 kommenttia:

  1. Hienoa että MDD:n paneeli on vihdoin tullut! Kerrothan sitten mitä lääkäri sanoo, itse käyn myös samaisella lääkärillä ja mielenkiinnolla odotan mitä sinun kohdallasi tehdään. Ja niin tiedän tuon luulosairauden tunteen, itse monta vuotta kärsin kaikesta suorituskyvyn laskusta ym. ja viime kesänä vihdoin sain lääkityksen ja kk sitten siirryin yhdistelmälääkitykselle! Stemppiä! Olet todella hyvällä lääkärillä hoidossa, mikä on jo onni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeppp! Yritän saada uuden postauksen, missä kerron terveyden tilastani tarkemmin, julkaistua mahdollisimman pian. Vilho Ahola on kyllä ollut todella hyvä lääkäri!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.