10. tammikuuta 2014

VitaMix TNC5200 tuli taloon


Kuva: raakapuoti.fi

Sain ensimmäisen tehosekoittimeni vuonna 2008, minkä jälkeen olen joutunut ostamaan uuden n. 1½ vuoden välein - milloin on hajonnut tehosekoittimen moottori, milloin terät tai milloin lasikannu on kirjaimellisesti hajonnut käsiin. Viimeisimpänä minulla oli käytössäni OBH Nordican Chilli -tehosekoitin, mihin olin melko tyytyväinen. Se ei kuitenkaan soseuta raakoja vihanneksia kovin hyvin, murskaa jäätä tai muuta pähkinöitä ja siemeniä tahnoiksi. Kun huomasin näiden ominaisuuksien puuttuvan, aloin tutkimaan laajalti kehuttua VitaMixia tarkemmin.


Olin pudota penkiltä, kun huomasin mitä VitaMix -tehosekoitin maksaa! Muistan miettineeni kuinka älytöntä olisi laittaa useampi satanen tehosekoittimeen, mutta nykyisen tehosekoittimeni vedellessä viimeisiä hengenvetojaan blendereiden kuninkaaksi tituleerattu VitaMix tuli jälleen mieleeni. Olisiko sittenkin fiksumpaa sijoittaa kerralla erinomaiseen tehosekoittimeen kuin ostaa uusi parin vuoden välein?


Kuten arvata saattaa, päädyin tilamaan VitaMixin, koska uskon/ toivon sen lunastavan lupauksensa myös meidän perheemme käytössä. Halvemmat tehosekoittimet eivät ole kestäneet 1½ vuotta pidempään päivittäisessä käytössä. Nyt pääsen tekemään kauan haaveilemiani raakakakkuja, koska tämän tehosekoittimen kerrotaan muuntavan niin pähkinät kuin siemenetkin samettisiksi tahnoiksi, mitä tarvitaan kakkujen pohjan valmistukseen - can't wait!


Siinä se nyt on, eli ...


... ei muuta kuin smoothien tekoon 
Smoothiessa tänään Solgarin heraproteiinia, ½ avokaado, puolukoita, banaani,
Emerald Balance -viherjauhetta, macaa ja hampunsiemeniä ;)

Tilasin VitaMix TNC5200 -tehosekoittimen Raakapuodin verkkokaupasta. Alennuskoodilla OPTIMALPERFORMANCE22 saat 20€ alennuksen ostaessasi tehosekoittimen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.