19. maaliskuuta 2014

Jotain hyvää, jotain huonoa

Viime viikko oli poikkeuksellinen, koska treenasin 4 kertaa - wohoo! Tätä ei olekaan tapahtunut pitkään, pitkään, aikaan. Keho on ottanut treeniä hyvin vastaan, minkä lisäksi olen muistanut syödä hyvin. Kehonhuoltoakaan en ole unohtanut vaan olen venytellyt tunnollisesti. Foam rollerkin käytiin nappaamassa mukaan Lahdesta niin voi täällä anopin luonakin rullailla menemään.  ;-)

[caption id="" align="aligncenter" width="800"] Viime viikolla myös sää oli poikkeuksellinen +10 astetta :)[/caption]
Vaikka olomuotoni muistuttaakin tällä hetkellä enemmän ryhävalasta kuin timmiä BJJ -harrastajaa, olen erittäin kiitollinen, että pystyn treenaamaan näillä (raskaus)viikoilla. Raskauden tyypilliset selkävaivatkin ovat pysyneet poissa. :) Hehkutan tätä varmasti kaikissa merkinnöissäni, mutta olen tästä asiasta vaan niin onnellinen. Ensimmäisen raskaudenaikainen 2 kuukauden sairasloma ennen äitiysloman alkua on edelleen kirkkaana mielessäni, vaikka tuosta on pari vuotta aikaa.  :-? Silloin päätin, että seuraavassa raskaudessa (mikäli sikäli niin tulee koskaan tapahtumaan), olen fyysisesti paremmassa kunnossa.

[caption id="" align="aligncenter" width="800"] Salaattia, höyrytettyä bataattia ja uunissa kypsytettyä possun ulkofileetä, kylkeen vielä lasillinen raakamaitoa suoraan appivanhempien lypsytilalta[/caption]
Niinhän siinä sitten kävi, että kurkkukipu iski mieheeni muutama päivä ennen No-Gi SM -kilpailuita eikä helpottanut extravitamiinien eikä levonkaan voimalla - oli parempi skipata kisat kokonaan!  :-( Harmittaa älyttömästi hänen puolestaan, mutta olen tyytyväinen, ettei hän lähtenyt kilpailemaan puolikuntoisena. Kilpailuita tulee aina, mutta meillä on vain tämä yksi keho, minkä kanssa pitäisi elää.

(Lapsi)perheessä taudit kulkevat vuorotellen toiselta toiselle, niin myös meillä. Esikoinen oli sairastunut ollessaan hoidossa isovanhemmillaan Valkealassa nuhaan, minkä lisäksi hän yskii epämiellyttävän kuuloisesti. Toissayönä yskä iski myös meikäläiseen, mutta taisin säästyä pelkällä säikähdyksellä, koska tänään olo on varsin mainio eikä ole tarvinut vain maata raatona. Otin eilen extra-annokset mm. Solgarin sinkkiä, C -vitamiinia sekä probiootteja. En myöskään tehnyt mitään ylimääräistä vaan keskityin lepäämään mahdollisuuksien mukaan - tämä todistetusti kannatti! ;)

[caption id="" align="aligncenter" width="533"] Jotain muutakin kuin pieruverkkarit[/caption]
Tänään uskaltauduin salille tekemään kevyen jalkatreenin. Vähän mietitytti kuinka treeni mahtaa kulkea pikku köhän jälkeen, mutta yhtä hyvinhän tuo kulki kuin ennenkin. :-) Voimaharjoitteluni on edelleen nousujohteista, mutta raskauden edetessä on entistä tärkeämpää treenata niin, ettei riko/ rasita itseään liikaa ja minun tapauksessani on oltava vielä tarkempi palautumisen kanssa, koska en usko, että ylirasitustilani on vieläkään parantunut kokonaan, vaikka huomattavaa edistystä onkin tapahtunut sitten viime kesän/ syksyn.  :-?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.