25. maaliskuuta 2014

Sairaslomalaisen arkipulinat

Viime perjantaina kävin noutamassa uuden sairaslomatodistuksen työterveyslääkärini vastaanotolta. Tällä viikolla minulla onkin neuvola, missä neuvolalääkäri tarkistaa taas, etteivät supistukset ole olleet edelleenkään avaavia. Viime viikko oli melko rankka, koska supistuksia oli melkein päivittäin - välillä kivuliaampia välillä hellempiä. Muutoin olo on ollut varsin hyvä, ellei näitä pieniä vastoinkäymisiä oteta mukaan lukuun. :)

Viime viikon ensimmäiset päivät olin vielä pienimuotoisen yskän kourissa, mutta loppuviikkoa kohti mennessä olo on parantunut päivä päivältä. Sekä Solgarin vitamiinit että lisäravinteet ovat olleet entistä aktiivisemmassa käytössä kevätflunssan ehkäisemiseksi. :) Kuten aikaisemmin mainitsin, olen ottanut toissaviikosta lähtien ylimääräiset annokset mm. C- ja D³ -vitamiinia, sinkkiä sekä probiootteja. Otan vielä tämän viikon ylimääräiset annokset jokaista edellä mainittua, mutta ensi maanantaina palaan takaisin minulle normaaliin annosmäärään.

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Viikonloppuna saimme nauttia auringosta[/caption]
Tämän viikon pääsin aloittamaan tehokkaasti treenillä kuntosalilla. Pitkästä aikaa pääsin treenaamaan yhdessä pikkusiskoni kanssa. Teimme täysin erilaiset treenit, mutta palautusaikana ehti hyvin tsempata toinen toistaan: "Vielä kolme, hyvin tulee! Anna mennä, yksi enää, paina paina!"  :-D Ihan kuin isommatkin bodarit siellä pullisteltiin menemään, tai no, pikkusisko pullisteli - itse tyydyin pylleröimään ja tekemään satujumppaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.