8. huhtikuuta 2014

Buzzador: TEHO Sport proteiinipatukat

Pääsin ensimmäistä kertaa mukaan minua kiinnostaneeseen Buzzador -kamppanjaan. Ai että, mihin? :-D Buzzadorina minulla on mahdollisuus päästä sekä kokeilemaan että kertomaan, mitä pidän erilaisista tuotteista tai palveluista. Kun minut on hyväksytty mukaan, minun tarvitsee kertoa niistä vain ystävilleni kasvotusten/ sosiaalisessa mediassa. Tämän lisäksi tehtäviini kuuluu raportoida kokemuksestani Buzzador -palvelun henkilökunnalle.


"Buzzadoriksi rekisteröityminen ei maksa mitään, kuten ei myöskään se, että ilmoittaa kiinnostuksensa päästä mukaan kampanjoihin tai se, että vastaanottaa Buzzador -paketteja. Buzzadorina toimiminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja siihen, että on kiinnostunut kokeilemaan uusia tuotteita ja palveluita" (Buzzador.com). Myös sinä voit rekisteröityä buzzaboriksi täällä!  ;-)


Ensimmäisessä Buzzador -kamppanjassani pääsin testaamaan TEHO Sport proteiinipatukoita (suklaa). Kerrotaan, että nämä proteiinipatukat sopivat erinomaisesti treenistä palautumiseen sekä lihasmassan kehittämisen tueksi. TEHO Sport -suklaaproteiinipatukka sisältää 40% proteiinia, minkä lisäksi niissä kerrotaan olevan reilusti lihasten tarvitsemia rakennusaineita. Nämä patukat toimivat myös mainioina ateriankorvikkeina kiireisinä päivinä.


[caption id="" align="aligncenter" width="800"] Siinä on patukkaa kerrakseen[/caption]

Yhden suklaaproteiinipatukan (60g) ravintosisältö näyttää tältä:


energia 214kcal
proteiini 24,1g
hiilihydraatit 14g
- josta sokereita 1,5g
- josta polyoleja 12g
rasva 7,9g
- josta tyydyttynyttä 4,5g
ravintokuitu 5,0g
suola 0,52g


Ravintosisältöä enemmän minua henkilökohtaisesti kiinnosti, mitä tällainen proteiinipatukka oikeasti sisältää ainesosaluettelonsa puolesta. TEHO Sport -suklaaproteiinipatukan hepreankielinen, vai oliko se sittenkin suomeksi :lol: , ainesosaluettelo pitää sisällään nämä ainesosat:


maitosuklaa 20 % (makeutusaine (maltitoli), kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit, hydrolysoitu gelatiini, täyteaine (polydekstroosi), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), maitoproteiini, hydrolysoitu maitoproteiini, soijaproteiini, soijamuru 5,0% (soijaproteiini, tapiokatärkkelys, suola), kaakaovoi, vähärasvainen kaakao 2,0 %, auringonkukkaöljy, makeutusaine (sukraloosi), emulgointiaine (soijalesitiini) (Tehosport.fi).


Itse en tunnistanut puoliakaan ainesosaluetton sisällöstä, mikä kieltämättä sai ihoni kananlihalle. Mitä minä oikeastaan olen syömässä? :roll:  Itsekin myönnän kiireessä valitsevani ennemmin proteiinipatukan kuin sen epäterveellisen serkun suklaa-/ myslipatukan, mutta kaikista mieluiten valitsen kunnollista ruokaa. Kieltämättä tällainen patukka on hyvä hätävara käsi- tai treenilaukussa, mutta päivittäiseksi välipalakseni en tätä tuotetta ottaisi.


Avatessani TEHO Sport -suklaaproteiinipatukan se tuoksui kuin mikä tahansa perinteinen suklaapatukka. Koostumukseltaan patukka oli erittäin pehmeä, mutta osittain crunchy, mikä teki patukasta miellyttävän syödä. Maku oli todella lähellä tavallista suklaapatukkaa - ei maistunut lainkaan aikaisemmin maistamilleni proteiinipatukoille. TEHO Sport -suklaaproteiinipatukka oli kuitenkin minun makuuni aivan liian makea! Sokeria ei patukassa ole kuin 1,5 grammaa, mutta keinotekoiset makeutusaineet tekevät patukasta suoraan sanottuna ällöttävän makean. Ravintoarvoiltaan tämä patukka on kuitenkin kuningas muihin kilpakumppaneihinsa verrattuna.


EI JATKOON.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.