28. huhtikuuta 2014

Mikä pitää naisen tiellä?

Viime torstaina kävin toistamiseen hieronnassa Vierumäen urheiluopistolla, mutta tällä kerralla olin varannut pidemmän, 1h 45min, hieronnan. :-)  Hieronnan aikana käsiteltiin pääsääntöisesti niska-hartiaseutu sekä alaselkä, koska ne ovat näin raskauden myötä kovassa rasituksessa painon lisääntyessä ja kehon painopisteen muuttuessa.

[caption id="" align="aligncenter" width="533"] Kohta ratkeaa paidan saumat :-D[/caption]
Viimeiset 30 minuuttia hieronnasta keskityttiin jalkoihin. Voin muuten kertoa, että etureisien hierominen tuntui välillä varsin muikealta!  :-D Pidän siitä, että hieronta tuntuu kunnolla, varsinkin selkää hierottaessa, mutta kyllä tuo jalkojen hieronta tuntuu huomattavasti enemmän lihaksissa, vaikka voimaa käytettiin vain murto-osa siitä mitä yläkropan hieronnassa.

Viime viikko kului kevyemmissä merkeissä eikä liikuntasuorituksia juurikaan ollut pihaleikkejä tai lyhyitä kävelylenkkejä lukuunottamatta. Suoraan sanottuna minua ei ole kiinnostanut lähteä kuntosalin hämärään, kun ulkona on ollut niin kauniit ilmat. Olenkin sitten ulkoillut useita tunteja päivässä yhdessä tyttäreni kanssa. Tyttökin nauttii, kun pääsee tekemään hiekkakakkuja tmv. mielin määrin ja mikä mahtavinta, ei ole tarvinut pukea päälle niin paljon kuin talvella.

Tällä viikolla aion kuitenkin palata kiltisti kuntosalitreenin pariin, mutta sallittakoot nämä hetkelliset hairahdukset.  ;-) Voimaharjoittelu on kuitenkin se juttu, mikä pitää naisen tiellä. Jalkatreeni olisikin seuraavana vuorossa, eli taidan näillä puheilla pakata repun valmiiksi eteisen nurkkaan odottamaan, kunnes mies saapuu töistä ja minä pääsen hetkeksi irrottautumaan lapsiperhe-arjesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.